ΛΕΤΟΝΙΑ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Supernova 2019! [poll]

 Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Supernova 2019, που θα ολοκληρωθεί σε 2 εβδομάδες και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Λετονία, το Μάιο στο Τελ Αβίβ! Σήμερα θα διαγωνιστούν άλλοι 8 συμμετέχοντες, όμως στον τελικό της 16ης Φεβρουαρίου θα περάσουν καλλιτέχνες. Από τον πρώτο ημιτελικό που έγινε το περασμένο Σάββατο μπορείτε να δείτε ποιες 4 συμμετοχές προκρίθηκαν καθώς και τις live εμφανίσεις τους σε προηγούμενό μας άρθρο εδώ!

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια ζωντανά και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές μαζί με την κριτική επιτροπή θα επιλέξουν τις 4 καλύτερες εμφανίσεις να περάσουν στον τελικό! Την κριτική επιτροπή αποτελούν έμπειροι εκπρόσωποι της μουσικής και του ραδιοφώνου στη χώρα. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του κρατικού ραδιοφώνου αλλά και της προεπιλογής του Supernova DJ Rudd, η τραγουδίστρια Linda Leen, ο μουσικός Ralfs Eilands και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Artis Dvarionas.

Τα 8 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Dziļi Violets feat. Kozmens – “Tautas dziesma

2. Kristīne Pastare (Peress) – “Smaragdi un pelni”

3. Laika Upe – “Listen To The Way That I Breathe”

4. Carousel – “That Night”

5. Kristiāna Bumbiere – “Remedy”

6. Double Faced Eels – “Fire”

7. Adriana Miglāne – “Scared of Love”

8. Markus Riva – “You Make Me So Crazy”

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι δύο γυναίκες δημοφιλείς στη χώρα τους. Συγκεκριμένα η τηλεπερσόνα και ραδιοφωνική παραγωγός Ketija Šēnberga και η ταλαντούχα ηθοποιός Dagmara Legante.

Οι παρουσιάστριες του Supernova 2019! [Φωτογραφία: supernova.lsm.lv.]

Στα στοιχήματα στη χώρα καθώς και στα streams του Spotify προηγείται ο Markus Riva. Ο Markus Riva είναι αρκετά γνώριμος στους φανς της Eurovision, καθώς είναι η 5η συνεχόμενη φορά που συμμετέχει στον εθνικό τελικό της χώρας. Το 2015 ήρθε τόσο κοντά στο να εκπροσωπήσει την χώρα του αλλά δυστυχώς ήρθε 2ος στον τελικό του Supernova. To 2016 πήγε επίσης εξαιρετικά και το 2017 ενώ φάνταζε το μεγάλο φαβορί με διαφορά από τους υπόλοιπους αποκλείστηκε στον προημιτελικό! Πέρσι, πάλι ήταν πρώτος σε όλα τα polls των ευρωπαϊκών site, όμως δεν τα κατάφερε φτάνοντας μέχρι την 5η θέση στον τελικό. Επομένως δε μένει παρά να δούμε τι θα καταφέρει φέτος και σε αυτή του την προσπάθεια. Φαίνεται να το θέλει πολύ, οπότε του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το show ξεκινά στις 21:25 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Πώς σας φαίνονται τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού του Supernova 2019;

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece τα αγαπημένα σας!

Ποια τραγούδια πιστεύετε θα προκριθούν από τον Β Ημιτελικό;

 

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2019.

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: Μέρφη Φωτιάδου]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ