ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού!

Τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου δόθηκαν, σήμερα (23/01), στη δημοσιότητα μέσω του BBC Radio.

Ακούστε τα:

Michael Rice – «Bigger Than Us»
(Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander)

Holly Tandy – «Bigger Than Us»
(Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander)

Jordan Clarke – «Freaks»
(Jon Maguire, Rick Parkhouse, Corey Sanders και George Tizzard)

MAID – «Freaks»
(Jon Maguire, Rick Parkhouse, Corey Sanders και George Tizzard)

Kerrie-Anne – «Sweet Lies»
(Maria Broberg, Lise Cabble και Esben Svane)

Anisa – «Sweet Lies»
(Maria Broberg, Lise Cabble και Esben Svane)

Υπενθυμίζεται ότι ο εθνικός τελικός, με τίτλο «Eurovision: You Decide», θα μεταδοθεί από το BBC Two σε ζώνη prime time από την πόλη Σάλφορντ, με παρουσιαστές τη Mel Giedroyc και τον Måns Zelmerlöw.

Στις 8 Φεβρουαρίου, λοιπόν, θα παρουσιαστούν τρία τραγούδια, με τη συνδρομή του OGAE UK, τα οποία θα ερμηνευθούν από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες σε ισάριθμα διακριτά στιλ.

Από κάθε «song-off», όπως ονομάζεται η διαδικασία, θα προκρίνεται ένας performer έτσι ώστε να συνδυαστούν αρμονικά η μελωδία και το πρόσωπο.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τα 3 τραγούδια δυστυχώς δεν έχουν τίποτα που να σου τραβάει την προσοχή είναι απλά για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Δεν είναι απαίσια ή κάτι τέτοιο απλά στην βραδιά του τελικού θα περάσουν τελείως απαρατήρητα.
    Η version του Jordan για το freaks ακούγεται σαν διαφήμιση της κοκα κόλα, η πιο country version του bigger than us είναι απλά ασχολίαστη, η μπαλάντα του ίδιου τραγουδιού χιλιοπερπατημένη , το edm της Kerrie είναι τυπικό βρετανικό τραγουδάκι που το ακούς όσο ψωνίζεις στα h&m και πουθενά αλλού… άρα η ελαφρώς καλύτερη επιλογή τους είναι οι Maid. Αν μπορέσουν να πουλήσουν σωστά το girl group σε στυλ little mix ίσως να αποφύγουν την τελευταία θέση.
    Όπως και να έχει, καλή τους επιτυχία!

  2. Αυτοί δεν έλεγαν ότι τα τραγούδια θα είναι επικά; Φτάσαμε να λέμε πλέον ότι η χώρα του μιούζικαλ δεν έχει πλέον μουσική να δώσει. Μετριότητα στο φουλ…έτοιμη κι η προτελευταία θέση του τελικού…όποιο και αν στείλει…

  3. mαυρα χάλια απεριγραπτα!η απολυτη καταντια για την μεγ.βρετανία!

    κρίμα η παγκοσμια υπερδυναμη στον χωρο της μουσικης να πατωνει σε ενα ακόμη φεστιβαλ

  4. Μετριότητες και παλι, πραγματικά απορώ πώς γίνεται να μην έχουν ενα αξιόλογο τραγούδι. Το “Bigger than us” χιλιοακουσμενη cheesy μπαλάντα, το “Freak” σε στιλ διαφορετικότητα κλπ που θέλει να είναι edgy αλλά δεν είναι, το “Sweet Lies” μέτριο έως εκνευριστικό ποπακι, του παιδικού πάρτυ. Το μόνο που μπορώ να ακούσω είναι η βερσιόν μπαλάντα του “Sweet Lies” , χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο και πάλι.

  5. […] Εδώ να υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν 6 καλλιτέχνες οι οποίοι αρχικά θα ερμηνεύσουν την δίκη τους έκδοση ανάμεσα σε 3 διαφορετικά τραγούδια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο ΕΔΩ.  […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ