ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με τον Duncan Laurence στο Τελ Αβίβ!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ολλανδίας (AVROTROS) ανακοίνωσε,  σήμερα, πως στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα την εκπροσωπήσει ο Duncan Laurence.

O Γενικός Διευθυντής του AVROTROS και μέλος της επιτροπής επιλογής, κ. Eric van Stade, δήλωσε:

Ήμασταν ενθουσιασμένοι από το τραγούδι. Είναι τόσο δυνατό που έχουμε αποφασίσει ομόφωνα ότι ο Duncan είναι ο άνθρωπός μας”.

Το τραγούδι αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον DJ Armin Van Buuren να είναι ο συνθέτης. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα δυναμικό dance κομμάτι. Συγκεκριμένα, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την Ολλανδική συμμετοχή θα ανακοινωθούν επίσημα στις 7 Μαρτίου 2019.

Duncan Laurence

Ο Duncan Laurence γεννήθηκε το 1994 στο Spijkenisse της Ολλανδίας. Είναι απόφοιτος του Rock Academy του Tilburg. Το τελευταίο διάστημα μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Στοκχόλμης όπου γράφει τα δικά του τραγούδια, αφού εκτός από τραγουδιστής ο ίδιος δηλώνει και τραγουδοποιός αλλά και μουσικός παραγωγός.

Σχετικά με την ανακοίνωση της συμμετοχής του στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, o Duncan δήλωσε:

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε καταξιωμένα ονόματα να “σηκώνουν το βάρος” της εκπροσώπησης της Ολλανδίας στον θεσμό της Eurovision! Εγώ μπορεί να μην είμαι ένας από αυτούς, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Η Ολλανδία είναι μια χώρα πλούσια σε ανερχόμενα μουσικά ταλέντα και η συμμετοχή μου αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί. Στα ξαφνικά, λοιπόν, μπορεί να σου έρθει μια πρόταση να εκπροσωπήσεις την χώρα σε μια σκηνή τέτοιας μεγάλης εμβέλειας! Προσωπικά νιώθω πολύ περήφανος που καλούμαι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και δεσμεύομαι να τα δώσω όλα!”

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην είδηση της ανακοίνωσης του Duncan ως τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στη φετινή Eurovision, τοποθετήθηκε με δηλώσεις της και η Ilse DeLange, η οποία το 2014 -ως μέλος του μουσικού διδύμου The Common Linnets- είχε βρεθεί στην ίδια θέση. 

Ο Duncan είναι ξεχωριστός! Τα τραγούδια και η μουσική του είναι αυθεντικά και παγκόσμιας αισθητικής. Έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται να έχει ένας καλλιτέχνης για να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision και η ευκαιρία που του δίνεται είναι μεγάλη. Γνωρίζοντάς τον, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η μουσική είναι η προτεραιότητά του.”
Γνωρίστε καλύτερα τον Duncan Laurence μέσα από τον τρόπο που ο ίδιος εκφράζεται καλύτερα, τη μουσική:

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2019!

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: AVROTROS, Esther Veen]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ