ΔΑΝΙΑ: Στις 31 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των συμμετοχών του DMGP’19!

Η Δανία ετοιμάζεται ήδη για τον εθνικό τελικό της Dansk Melodi Grand Prix 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Boxen Arena στο Herning. Οι συμμετοχές που θα διαγωνισθούν στο DMGP’19, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, θα είναι δέκα. Ο νικητής του εθνικού τελικού θα εκπροσωπήσει τη Δανία στη Eurovision 2019.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, DR, θα πραγματοποιήσει μια εδική συνέντευξη τύπου για τον διαγωνισμό στις 31 Ιανουαρίου. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Concert Hall της Κοπεγχάγης, στις 13:00 CET (14:00 ώρα Ελλάδος).

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης τύπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 10 υποψηφίων του φετινού Dansk Melodi Grand Prix! Επίσης, θα ακουστούν και τα 10 τραγούδια του διαγωνισμού, τα οποία, όμως, θα είναι διαθέσιμα στις ψηφιακές πλατφόρμες την επόμενη ημέρα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ, ο Johannes Nymark και ο Kristian Gintberg θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό της χώρας.  Ο Nymark θα τον παρουσιάσει για τρίτη φορά, ενώ ο Gintberg θα κάνει το ντεμπούτο του στο ρόλο του παρουσιαστή.

Το DMGP’19 θα διεξαχθεί, όπως είπαμε, στις 23 Φεβρουαρίου στο Boxen Arena του Herning, το οποίο θα μεταδοθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας, ζωντανά από το DR1.

Μείνετε μαζί με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή εκπροσώπου της Δανίας για τη Eurovision 2019!

[Πηγή: ESCToday]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ