ΓΑΛΛΙΑ: Οι 8 φιναλίστ του Destination Eurovision 2019! [poll]

 Το Destination Eurovision 2019 μπαίνει στην τελική φάση του και έτσι σύντομα, όλοι θα γνωρίζουμε  τον φετινό εκπρόσωπο της Γαλλίας στη Eurovision του Τελ Αβίβ! Οι 18 συμμετέχοντες του Destination Eurovision 2019 πέρασαν από 2 ημιτελικούς και έτσι προέκυψαν οι 8 φιναλίστ του τελικού.

Μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα στους 2 ημιτελικούς παρακάτω:

Πρώτος ημιτελικός  –  Δεύτερος ημιτελικός

Οι 8 φιναλίστ του μεγάλου τελικού είναι οι εξής

1. Bilal Hassani – Roi – live εμφάνιση

2. Seemone –  Tous les deux – live εμφάνιση

3. Emmanuel Moire – La promesse – live εμφάνιση

4. Chimène Badi –   Haut – live εμφάνιση

5. The Divaz – La voix d’Aretha – live εμφάνιση

6. Silvàn Areg – Le petit Nicolas – live εμφάνιση

7. Doutson– Sois un bon fils – live εμφάνιση

8. Aysat –  Comme une grande – live εμφάνιση

Το αποτέλεσμα των 8 φιναλίστ του τελικού Destination Eurovision 2019 αποφασίστηκε και στους 2 ημιτελικούς από μία διαφορετική διεθνή κριτική επιτροπή και από το τηλεοπτικό κοινό σε ποσοστά 50% αντίστοιχα. Η γαλλόφωνη επιτροπή αποτελούνταν από τους: Christophe WillemVitaa και André Manoukian, οι οποίοι όμως είχαν μόνο συμβουλευτικό ρόλο.

Η διεθνής επιτροπή του πρώτου ημιτελικού!
Η διεθνής επιτροπή του δεύτερου ημιτελικού!

To αποτέλεσμα του τελικού θα κριθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από μία διεθνή κριτική επιτροπή. Η επιτροπή αυτή θα απαρτίζεται από επαγγελματίες του χώρου 10 χωρών. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η σύσταση της 10μελούς αυτής επιτροπής, η οποία αναμένεται σε λίγες μέρες.

Εν αναμονή λοιπόν, του μεγάλου τελικού του Destination Eurovision 2019, το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας!

Εσείς ποιο τραγούδι προτιμάτε;

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

Ποιο τραγούδι θέλετε να εκπροσωπήσει την Γαλλία στο Τελ Αβίβ;

 

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: Μέρφη Φωτιάδου]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέτρια τα πράγματα στη Γαλλία φέτος…
    Πέρυσι είχα 3 αγαπημένα και φέτος πασχίζω να βρω 1-2 που έστω να μου αρέσουν…. Προτιμώ το
    tous les deux(αρκεί να αποβάλλει το άγχος) έπονται… 2.comme une grande,αλλά το λάιβ δε με έπεισε πολύ 3. La haut και 4. La voix d’Aretha που αμφότερα με κέρδισαν στο λάιβ αν και το γυναικείο συγκρότημα πρέπει επειγόντως να αλλάξει ενδυματολο…. Τα άλλα 4 μου περνάνε αδιάφορα το δε “roi” που ναι φαβορί αν το επιλέξουν νομίζω θα ξεχαστεί τόσο από επιτροπές αλλά κυρίως στο κοινό!

  2. […] Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός γύρος του «Destination Eurovision 2019» θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από μία διεθνή κριτική επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά μπορείτε να βρείτε εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ