ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα της πρώτης βραδιάς του A Dal 2019!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη βραδιά του A Dal 2019, του εθνικού τελικού της Ουγγαρίας. 10 υποψήφια τραγούδια διαγωνίστηκαν σήμερα και έξι από αυτά κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Οικοδεσπότες της σημερινής βραδιάς ήταν ο Freddiee (HUN 2016) και η Bogi Dallos. Tην 4μελή κριτική επιτροπή που  καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα αποτελούν οι Miklós Both,  Misi MezőFeró Nagy και Lilla Vincze. 

Στην πρώτη φάση, τα πέντε τραγούδια με την υψηλότερη βαθμολογία από το συνδυασμό της ψηφοφορίας κοινού και επιτροπής πήραν τα εισιτήρια για την ημιτελική βραδιά. Από τα υπόλοιπα πέντε, το τραγούδι με τις περισσότερες ψήφους από το κοινό πήρε  το τελευταίο εισιτήριο από αυτό τον προκριματικό!

Οι 5 καλλιτέχνες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από τον συνδυασμό επιτροπής και κοινού είναι:

  1. Gergő Széker – Madár, repülj!
  2. Gergő Oláh – Hozzád bújnék
  3. Tímea Antal & Gergő Demko – Keves világ!
  4. Konyha – Százszor visszajátszott
  5. Nomad – A remény hídjai

Τις περισσότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού και το 6ο εισιτήριο πήρε o Deniz (Ide várnak vissza)!

Το δεύτερο προκριματικό show του A Dal 2019, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (26/1),  όπου από το σύνολο 10 πάλι τραγουδιών, έξι θα πάρουν τα εισιτήρια για τους ημιτελικούς!

Ποιο από τα έξι αυτά τραγούδια που πήρε σήμερα το εισιτήριο για τον ημιτελικό είναι το αγαπημένο σας; Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα;

Για όλα τα νέα της Eurovision και τη συμμετοχή της Ουγγαρίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

 

 

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ