ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ο Νίκος Σοφής υποψήφιος στο «O Melodie Pentru Europa 2019»!

Μέσω του εθνικού τελικού της «O Melodie Pentru Europa» καλείται να αναζητήσει για ακόμη μία χρονιά η Μολδαβία τον εκπρόσωπο για το διαγωνισμό της Eurovision!

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, οι Βαγγέλης Δουκουτσέλης και Σάκης Γραβάνης, είναι υποψήφιοι για τον Εθνικό τελικό της Μολδαβίας, αφού  βρίσκονται πίσω από την υποψήφια συμμετοχή «Mi amor» (στιχουργικά και συνθετικά αντίστοιχα) με ερμηνεύτρια την Pelageya Stefoglo.

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε επίσημα στο διαδίκτυο το τραγούδι »Cold» τους στίχους του οποίου υπογράφει ένας άλλος Έλληνας, ο Νίκος Σοφής. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι David Gallring, Karl Sahlin και η Vera Turcanu (συνθετικά). Ερμηνεύτρια του τραγουδιού είναι επίσης η Vera Turcanu!

Νίκος Σόφης δοκιμάζει για 5η συνεχόμενη χρονιά την τύχη του στην Μολδαβία και στο «O Melodie Pentru Europa». Πέρυσι, συνεργάστηκε πάλι με την ίδια συνθετική ομάδα αλλά και την Vera Turcanu στον ρόλο της ερμηνεύτριας με το τραγούδι »Black heart», με το οποίο έφτασαν μία ανάσα από το να εκπροσωπήσουν την Μολδαβία (2η θέση). Εκτός από την Μολδαβία, ο Νίκος Σόφης έχει δοκιμάσει την τύχη του και σε άλλες χώρες στο παρελθόν, όπως η Ελβετία, η Ρουμανία, η Λευκορωσία και η Λιθουανία!

O ίδιος ο δημιουργός δήλωσε αποκλειστικά στον OGAE Greece:

το τραγούδι μιλάει για την εγκατάλειψη ενός ατόμου που αγαπάς ή που ήταν πάντα στο πλευρό σου και το οποίο αναζητάς. Περνώντας, όμως, όλο αυτό αλλάζει η στάση σου και πλέον αδιαφορείς! Το «cold» ως τραγούδι και ως λέξη έχει διπλό νόημα!

Ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη του εκπροσώπου, αλλά και της συμμετοχής της Μολδαβίας για το 2019, θα αποτελείται – όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, από έναν Ημιτελικό και έναν Τελικό γύρο, στις 2 και 3 Μαρτίου 2019 αντίστοιχα.

Ο OGAE Greece εύχεται καλή επιτυχία στον Νίκο Σόφη στο «O Melodie Pentru Europa 2019» και μακάρι να ακούσουμε κάποιο από τα τραγούδια του στη σκηνή της Eurovision! 

Written by 

Related posts

2 Thoughts to “ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ο Νίκος Σοφής υποψήφιος στο «O Melodie Pentru Europa 2019»!”

  1. […] και στιχουργό, τον δικό μας Νίκο Σοφή (διαβάστε εδώ) αλλά και τη συμμετοχή «Stay» με ερμηνεύτρια την Anna Odobescu […]

  2. […] και στιχουργό, τον δικό μας Νίκο Σοφή (διαβάστε εδώ) αλλά και τη συμμετοχή «Stay» με ερμηνεύτρια την Anna […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ