ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αλλαγές στους συμμετέχοντες των ημιτελικών!

Πριν από λίγες μέρες το κρατικό κανάλι της Ρουμανίας είχε ανακοινώσει την κατανομή των υποψηφίων για τους ημιτελικούς του Selectia Nationala 2019. Η Laura Bretan με το τραγούδι “Dear Father”, ήταν στην λίστα των υποψηφίων του πρώτου ημιτελικού, που θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου.

Με σημερινή ανακοίνωση, το TVR, τοποθετεί την Laura Bretan στον δεύτερο ημιτελικό και κάνει ανακατάταξη στους συμμετέχοντες των ημιτελικών, η οποία θα ανακοινωθεί στις 20 Ιανουαρίου.

Οι λόγοι που έγινε αυτή η αλλαγή δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη από το κρατικό φορέα της Ρουμανίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι fans του διαγωνισμού να σχολιάζουν αρνητικά στα social media και να αμφισβητούν πλέον την διαφάνεια του εθνικού τελικού της χώρας.

Ο εθνικός τελικός, Selectia Nationala 2019, θα διεξαχθεί σε 3 βραδιές. Ο πρώτος ημιτελικός θα λάβει μέρος στην πόλη Iasi, στις 27 Ιανουαρίου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην πόλη Arad στις 10 Φεβρουαρίου. Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού παρακάτω:

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: eurovision.tvr.ro

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ