ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με τραγούδι του Armin van Buuren στο Τελ Αβιβ;

Oι φήμες γύρω από τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2019 καλά κρατούν! Από τον περασμένο μήνα ξεκίνησε η σεναριολογία, αναφέροντας πρώτα ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ολλανδίας (AVROTROS) έχει έτοιμο το τραγούδι για τον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ, αλλά αναζητούν τον καλλιτέχνη.

Στη συνέχεια ακούστηκαν διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι εκπρόσωποι της χώρας, ανάμεσα στους οποίους και το διάσημο συγκρότημα Wthin Temptation που δήλωσαν ότι, πλέον, θα ήταν θετικοί απέναντι στη Eurovision.

Ήρθε, όμως, στην αρχή της νέας χρονιάς μια δήλωση από μέλος της ομάδας εργασίας του AVROTROS που ξεκαθάριζε ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ως προς τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Ολλανδίας (AVROTROS) στη Eurovision που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ και ότι η αναζήτηση του καλλιτέχνη συνεχίζεται.

Ο Jan Smit, συγκεκριμένα, δήλωσε στην ιστοσελίδα nu.nl:

Μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι δεν έχουμε βρει κανέναν ακόμα.

Αυτή τη φορά έρχεται να προστεθεί στη φημολογία για την εκπροσώπηση της Ολλανδίας και το όνομα του διεθνούς φήμης παραγωγού και DJ Armin van Buuren. Κατά τη διάρκεια της Ολλανδικής εκπομπής Shownieuws, ο δημοσιογράφος και μουσικός συντάκτης Koos van Plateringen έφερε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την Ολλανδική συμμετοχή στη Eurovision 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, το τραγούδι που θα στείλει η χώρα στο Τελ Αβίβ έχει επιλεγεί και πρόκειται για ένα dance κομμάτι. Ο ερμηνευτής του τραγουδιού ακόμα και τώρα αναζητείται. Όπως ακριβώς αναφέρθηκε, είναι πολύ πιθανό το τραγούδι να έχει δημιουργηθεί από έναν πολύ γνωστό DJ, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι αυτός μπορεί να είναι ο Armin van Buuren.

Αναμένοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσουν επίσημα οι πληροφορίες γύρω από την Ολλανδική συμμετοχή, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια ρεπορτάζ.

Εσείς πως θα βλέπατε τη συμμετοχή του Armin van Buuren στη Eurovision 2019;

Για όλα τα νέα από τη Eurovision 2019 και την επιλογή της συμμετοχής της Ολλανδίας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

[Πηγή: ESCKAZ / Φωτογραφία: DJmag.com]

Written by 

Related posts

2 Thoughts to “ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με τραγούδι του Armin van Buuren στο Τελ Αβιβ;”

  1. […] Όπως αναφέρει το shownieuws.nl, ο Cornald Maas υποστήριξε ότι είναι ενθουσιασμένος με την επιλογή του καλλιτέχνη. Όσον αφορά το τραγούδι, το χαρακτήρισε ως «έκπληξη». Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο διάσημος DJ Armin Van Buuren φέρεται να είναι ο συνθέτης. […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ