ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η βαθμολογία της επιτροπής για το τρίτο show του “Eurovizijos 2019”!

Ο εθνικός τελικός της Λιθουανίας “Eurovizijos 2019” ξεκίνησε, και ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα τέσσερα προκριματικά show του διαγωνισμού, από το οποίο προκρίθηκαν έξι καλλιτέχνες για τα ημιτελικά, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Χθες πραγματοποιήθηκε η μαγνητοσκόπηση και του τρίτου show, στο οποίο διαγωνίσθηκαν άλλοι δεκατρείς καλλιτέχνες, οι οποίοι ερμήνευσαν live τα τραγούδια τους ενώπιον της τριμελούς κριτικής επιτροπής. Παρουσιαστές του show ήταν, φυσικά, η Gabriele Martirosianaite και ο Giedrius Masalskis, ενώ η τριμελής επιτροπή που βαθμολόγησε τους συμμετέχοντες στο show αυτό αποτελείται από τον μουσικό κριτικό Ramūnas Zilnys, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Vytautas Rumšas και τον μουσικό παραγωγό Leonas Somovas.

E. Genio/LRT nuotr.

Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής είχε ως εξής:

  1. Jurijus – “Run With The Lions” –  12 βαθμοί
  2. Monika Marija – “Criminal” – 10 βαθμοί
  3. Cheri – “Again” – 8 βαθμοί
  4. Jurgis DID & Erica Jennings – “Sing!” –  8 βαθμοί
  5. Antikvariniai Kašpirovskio dantys – “Mažulė” – 6 βαθμοί
  6. Jurgis Brūzga – “CTRL ALT DELETE” – 5 βαθμοί
  7. Dagna – “The Rush” – 4 βαθμοί
  8. Sofija Eitutytė-Sofi – “My 7th Life” – 3 βαθμοί
  9. Voldemars Petersons – “Dancing With The Stars” – 2 βαθμοί
  10. Kali – “Don‘t B3long” – 2 βαθμοί
  11. Laimingu būti lengva – “Pasaulio vidury” – 0 βαθμοί
  12. La Forza – “Leisk tave paguosti” – 0 βαθμοί
  13. 120 – “No Doubt” – 0 βαθμοί

Το τρίτο προκριματικό show θα προβληθεί από το LRT στις 26 Ιανουαρίου, οπότε και το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει μέσω televoting για τους ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να δει στα ημιτελικά του “Eurovizijos 2019”. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική βαθμολογία θα προκύψει κατά αναλογία 50:50 από τις δυο αυτές ψηφοφορίες, επιτροπής και κοινού δηλαδή.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και την επιλογή του εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – φωτογραφία: LRT/ E. Genio/LRT nuotr.]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ