ΡΩΣΙΑ: Με επική μπαλάντα ο Sergey Lazarev στο Τελ Αβίβ;

Το φως της δημοσιότητας είδαν πριν από λίγο κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Ρωσίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σύμφωνα μ’ αυτές από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί επίσημα ότι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ θα είναι ο Sergey Lazarev.

Οι δημιουργοί

Η συνταγή δοκιμασμένη τα προηγούμενα χρόνια και δεν είναι άλλη από την Dream Team που επιστρέφει στη Eurovision. Ο Lazarev, λοιπόν, λέγεται ότι θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Philipp Kirkorov. Τη σκηνική παρουσία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το τραγούδι

Το τραγούδι δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά έχουν γραφτεί αρκετές εκδοχές στους στίχους. Πρόκειται, σύμφωνα με την πηγή πάντα, για μία «δυναμική μπαλάντα, κάτι μεγαλειώδες και επικό», τόσο πολύ που χρησιμοποιήθηκε ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα για την ηχογράφησή του.

Η δημοσίευση του τραγουδιού αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Lazarev ή κάποιες μέρες αργότερα.

Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις φήμες αυτές. Αυτό που είναι επιβεβαιωμένο από την VGTRK είναι ότι η αποκάλυψη του εκπροσώπου θα γίνει στα τέλη του μήνα.

Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: esckaz.com, escxtra.com
φωτογραφία: escxtra.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Mia xara dream team einai apla oloi exoume kai apotuxies. Autos pou egrapse to euphoria pou htane to pio epiko tragoudi sth Eurovision sunfwna me tis pwlhseis alla tragoudia pou exei grapsei dhladh ta perisotera exoun termatisei apo 20 thesh kai Katw. Anaferomai sto Thomas g son. Dhladh o kontopoulos den exei ena dikaiwma apotuxias opws me th demy kai to Azerbaijan perisi ? Fetos pou tha to shkwsoume xalara tha klisoume stomata . Eseis oi haters asxolithite me thn indie artist pou stelnei o syriza gia na apokleistei akoma mia fora

      • Το θέμα με αυτό το “dream team” δεν είναι σε καμιά περίπτωση οι 2-3 αποτυχίες του. Όλοι έχουμε τέτοιες. Είναι ότι οι αποτυχίες έρχονται γιατί έχουν μείνει πολύ πίσω στην μουσική. Τελείως ξεπερασμένοι και περπατημένοι ήχοι και στίχοι. Ακόμα και σκηνικά έχουν μείνει στην ιδέα ότι η σκηνή πρέπει να έχει όσα πιο πολλά εφέ και μπιχλιμπίδια γίνεται, κλασσική νοοτροπία των Ελλήνων στον θεσμό.

        Πάντα μα πάντα η Ελλάδα σκηνικά έφερνε την Άρτα και τα Γιάννενα και είχαμε αυτό το “κρυφό εύρημα” στην γέφυρα του τραγουδιού. Το ίδιο λέγανε και πέρσι με την Γιάννα, για την φτωχή σκηνή κτλ και καταντήσανε να την γεμίσουν με φτηνά πυροτεχνήματα. Οι εποχές αλλάζουν και όσο αυτή η ομάδα δεν εκσυγχρονίζεται θα καταλήγει στον πάτο. Το Αζερμπαϊτζάν πέρσι είναι τρανή απόδειξη, φορτωμένη σκηνή και εφέ πάνω σε ένα ξεπερασμένο τραγούδι , το αποτέλεσμα; Αποκλεισμός.

  1. Επική μπαλάντα από τον Δημήτρη Κοντόπουλο; Αχαχαχαχα καλό! Ο Κοντόπουλος μουσικά έχει ξεμείνει πολλά χρόνια πίσω. Με παρωχημένα, ξεπερασμένα και χωρίς καμία έμπνευση τραγουδάκια του σωρού! Απορώ πως κάνει ακόμη ”καριέρα” αυτός ο άνθρωπος. Αν δεν πήγαινε πακέτο με τον Φωκά, στα αζήτητα θα ήταν εδώ και χρόνια! Ο Φωκάς με έναν πολύ καλό συνθέτη, θα μπορούσε άνετα να είχε κερδίσει ξανά στην Eurovision, γιατί έχει ταλέντο και είναι κρίμα να χαντακώνεται από τα μέτρια κομμάτια του Κοντόπουλου!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ