ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών στους ημιτελικούς του Vidbir 2019!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, το Vidbir 2019, ο διαγωνισμός μέσω του οποίου θα επιλέξει η Ουκρανία τον εκπρόσωπό της στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 16 υποψηφιοτήτων. Η διαδικασία θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις: δύο Ημιτελικούς γύρους και έναν Μεγάλο Τελικό.

Μετά την αποχώρηση της Tayanna (δείτε εδώ), ο κρατικός φορέας ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη της MARUV στη λίστα των υποψηφίων, έτσι ώστε ο αριθμός να παραμείνει στους δεκαέξι. 

H Maruv (πραγματικό όνομα Anna Korsun / γεννημένη στο Pavlograd της Ουκρανίας στις 15/2/1992) είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός με ενεργή και επιτυχημένη δισκογραφία.

Σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση κατανομής των υποψήφιων συμμετοχών στους δύο Ημιτελικούς, καθώς και η κλήρωση της σειράς εμφάνισης για τις δύο βραδιές. 

Για τον Πρώτο Ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2019, η σειρά εμφάνισης είναι:

1. The Hypnotunez

2. Letay

3. Vera Kekelia

4. TseSho

5. YUKO

6. MARUV

7. Brunettes Shoot Blondes

8. BAHROMA

Για τον Δεύτερο Ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2019, η σειρά εμφάνισης είναι:

1. Ivan NAVI

2. ANNA MARIA

3. KAZKA

4. Kira Mazur

5. LAUD

6. Khayat

7. Braii

8. Freedom Jazz

Τόσο οι δύο ημιτελικοί όσο και ο Μεγάλος Τελικός – ο οποίος θα λάβει χώρα στις 23 Φεβρουαρίου 2019 – θα πραγματοποιηθούν στο Palace of Culture KPI (Kyiv, Victory Avenue, 37). Πρόκειται για το Μέγαρο Μουσικής του Κιέβου, το οποίο ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1984, χωρητικότητας 1750 θέσεων. Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, ο συγκεκριμένος χώρος είχε φιλοξενήσει και την περσινή έκδοση του Vidbir.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εθνικό τελικό της Ουκρανίας «Vibdir» μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

[Πηγή/ Φωτογραφία: UA:PBC]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ