OGAE GREECE: Και η Ήβη Αδάμου στο pre-final party μας!

Η τριάδα των λαμπερών προσκεκλημένων που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το pre-final party του OGAE Greece ολοκληρώνεται με την εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision 2012, Ήβη Αδάμου. Μετά την Anggun από τη Γαλλία και την Μπέσυ Αργυράκη (Ελλάδα 1977), η νεαρή ερμηνεύτρια του “La La Love” είναι η επόμενη εκπρόσωπος από τον φετινό διαγωνισμό που θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι παραστούν στην εκδήλωση του Σωματείου μας.

Ανάμεσα στα γυρίσματα για το video clip του “La La Love” και την προετοιμασία της για τον ημιτελικό του Μπακού, η Ήβη θα δώσει δυναμικό παρών και στο party που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν των καλλιτεχνών του ελληνικού τελικού, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του. Έτσι, θα έχουμε τη χαρά να την υποδεχτούμε, μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους και τους φίλους του Συλλόγου μας, την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 21:00. Η εκδήλωση φιλοξενείται στο Messiah Club, στο κέντρο της Αθήνας (Καρνεάδου 25, Κολωνάκι).

Ακολούθως, η Κύπρια εκπρόσωπος θα εμφανιστεί ως guest star και στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού στην φετινή Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 12 Μαρτίου.

Θανάσης Νάκος

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ