ΓΑΛΛΙΑ: Ακόμη 4 φιναλίστ στον τελικό του Destination Eurovision 2019!

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019, ένα πραγματικά πολύ όμορφο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Garou και οι 4 καλλιτέχνες που πέρασαν στον τελικό είναι οι παρακάτω.

1. Seemone –  Tous les deux (113 βαθμοί) – live εμφάνιση

2. Emmanuel Moire La promesse (84 βαθμοί) – live εμφάνιση

3. The Divaz La voix d’Aretha (54 βαθμοί) – live εμφάνιση

4. DoutsonSois un bon fils (39 βαθμοί) – live εμφάνιση

Το αποτέλεσμα των 4 φιναλίστ αποφασίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό και την διεθνή κριτική επιτροπή σε ποσοστά 50% αντίστοιχα. Η γαλλόφωνη επιτροπή που είχε καθαρά συμβουλευτικό ρόλο αποτελούνταν από τους: Christophe WillemVitaa και André ManoukianΗ διεθνής επιτροπή αποτελούνταν από τους:  Christer Björkman (Σουηδία),   Zoë Straub (Αυστρία),   Mikolas Josef (Τσεχία),   Natia Mshvenieradze (Γεωργία) και   Anushik Ter-Ghukasyan (Αρμενία) 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε διαγωνιζόμενος πριν ερμηνεύσει το υποψήφιο τραγούδι του, παρουσίαζε μία διασκευή γνωστού καλλιτέχνη!

Special guest της βραδιάς ήταν η περσινή νικήτρια της Eurovision. Η Netta Barzilai άνοιξε την αποψινή βραδιά ερμηνεύοντας το Toy! Δείτε την εμφάνιση της!

https://www.youtube.com/watch?v=Q-_J0tZMitc

Οι ψήφοι της διεθνούς κριτικής επιτροπής!

Αθροιστικά οι ψήφοι της επιτροπής και του κοινού!

Μπορείτε στο βίντεο παρακάτω να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού!

https://www.youtube.com/watch?v=MxpBnUci7i0

Ακολουθεί η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων τραγουδιών που έμειναν εκτός τελικού με την αντίστοιχη συνολική βαθμολογία και την live εμφάνιση.

5. Ugo –  Ce qui me blesse (38 βαθμοί) – live εμφάνιση

6. Gabriella – On cherche encore (Never get enough) (32 βαθμοί) – live εμφάνιση

7. PhilipElise Madame la paix (31 βαθμοί) – live εμφάνιση

8. Tracy De Sà –  Por aquí (15 βαθμοί) –  live εμφάνιση

9. Noémie – Ma petite famille (14 βαθμοί) – live εμφάνιση

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού?

Ραντεβού τώρα το επόμενο Σάββατο για τον μεγάλο τελικό του Destination Eurovision 2019!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μην χάνετε τις εξελίξεις!

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχάς να πω πως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η ξένη επιτροπή ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ… δεν καταλαβαίνω πως οι Γάλλοι το επιτρέπουν αυτό. Όπως και να έχει επειδή μόλις είδα τον ημιτελικό λαιβ έχω να πω πως η Gabrielle αδικήθηκε πάρα πολύ από την κριτική επιτροπή και δυστυχώς έμεινε εκτός, το ίδιο και για την Tracy αλλά αυτή δεν πήρε ψήφους ούτε από το κοινό οπότε και πάλι εκτός θα έμενε. Ο Doutson δεν μου άρεσε και θεωρώ πως κακώς κράτησε μια θέση στην 4αδα. Μπράβο στον Emmanuel, σκηνικά το αποθέωσε… και τέλος για την Seemone… Πολύ γλυκό τραγούδι λυρικά και όντως συμφωνώ με τους κριτές έχει ιδιαίτερη φωνή αλλά ρε παιδιά είναι τόσο μα τόσο άπειρη σκηνικά και είχε τόσο άγχος που δεν κάνει για διεθνής σκηνή με 200εκ μάτια να την βλέπουν. Αν δεν μπορεί σε εθνικό ημιτελικό να βγάλει άχνα τι θα κάνει την βραδιά της Eurovision; Θα μας μείνει στα χέρια. Υπερεκτιμημένοι όλοι αυτοί οι ψήφοι που πήρε.
    Αυτά, άντε το Σάββατο να νικήσει ο Μπιλάλ και τα λέμε στο Τελ Αβιβ με τους Γάλλους.

    • Ο Emmanuel έκανε λες και έπαιζε αρχαία τραγωδία. Υπερβολικός σε βαθμό γελοιότητας.
      Έχω πλέον πολλές αμφιβολίες ότι ο Bilal πρόκειται να κερδίσει. Αν η παντελώς άγνωστη Seemone στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήρθε δεύτερη στο televoting με μόνο 3 βαθμούς διαφορά από τον πασίγνωστο Emmanuel και σε έναν πολύ πιο δύσκολο ημιτελικό από τον πρώτο, νομίζω ότι μέχρι το επόμενο Σάββατο θα είναι το καθαρό φαβορί.

      • Διαφωνώ για την εμφάνιση του Εμανουέλ, το τραγούδι ήταν πολύ φορτισμένο λυρικά, οι στίχοι φαινόταν ότι ήταν πολύ προσωπικοί (μας το είπε και ο ίδιος στην εισαγωγική του κάρτα) και σήκωνε την δραματικότητα του, ίσα ίσα που αυτό βοήθησε στο να ξεχωρίσει γιατί μουσικά δεν είναι και ότι πιο ιδανικό για τα γούστα των eurofans. Τώρα για την Σιμον το σκέφτηκα και εγώ ότι έχει πιθανότητες αλλά δύσκολα την βλέπω να προσπεράνει το ρεύμα του Μπιλάλ. Αν οι Γάλλοι είναι τόσο χαζοί να χάσουν κάποιον που αντιπροσωπεύει τόσο εμφανισιακά/ιδεολογικά όσο και μουσικά/λυρικά την πλειοψηφία του κοινού του θεσμού και να διαλέξουν τελικά κάποια η οποία δεν μπορεί να σταθεί σε μια διεθνή σκηνή τότε τι να πω… μάλλον θα θέλουν να επιστρέψουν στο bottom 5 καθώς ακόμα και να αρέσει στους φανς η ίδια θα έχει πάθει 20 εγκεφαλικά πριν καν τελειώσει η εισαγωγική της κάρτα.

      • 1oν. Ο Bilal είναι μετριότατος τραγουδιστικά και καλλιτεχνικά, δεν το έχει πάνω στη σκηνή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εμπορικό τρικ που έχει στηθεί εξολοκλήρου στην εμφάνισή του και στο υποτιθέμενο “μήνυμα” που περνά, και για μια δημοφιλία που βασίζεται στο ότι είναι απλά ένας youtuber.
        2ον. Αφενός τον νικητή της Eurovision δεν τον βγάζουν οι φαν, αφετέρου ακόμα και αυτοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν πια τα κολπάκια περί διαφορετικότητας που στήνονται με το τσουβάλι όταν δεν υπάρχει μουσική ουσία για να φέρει ψήφους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ