EUROVISION 2019: Και η Μαντόνα στο Τελ Αβίβ;

Οι διοργανωτές της Eurovision 2019 μας επιφυλάσσουν κι άλλη έκπληξη, καθώς φαίνεται. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ynet, υπάρχουν διαπραγματεύσεις τους τελευταίους μήνες με τους εκπροσώπους της βασίλισσας της ποπ, Madonna!

Η πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο καλλιτέχνιδα, έχει εκφράσει την επιθυμία της να τραγουδήσει στη Eurovision. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη συμφωνία επί του οικονομικού θέματος.

Αυτήν τη στιγμή διαμορφώνουμε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019. Εν καιρώ θα είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε λίστα με καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μόνη είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου της Eurovision. Οι διοργανωτές ήδη έχουν κατά νου τα ονόματα του Elton John και των Coldplay για να τραγουδήσουν στο Interval Act του Μεγάλου Τελικού, βλ. το σχετικό άρθρο μας.

Θα θέλατε να δείτε τη Madonna στη Eurovision 2019;

πηγή: ynet.co.il
φωτογραφία: stern.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα στειλε εσυ τη γωγω τσαμπα στη eurovision και αν τραγουδαει διπλα της η μαντονα πες δε μου κανει θελω τη lady gaga. jesus.. ακομα και τα κλασικα μισω την μια star και τη βριζω … αγαπω την αλλη πχ lady gaga britney madonna.. εδω μεσα τα βγαζετε!!!

  2. Εντάξει… Αν όντως καταφέρουν και εξασφαλίσουν την εμφάνισή της, η Γιουροβίζιον πια θα περάσει σε μια άλλη εποχή, με την έννοια ότι η διαφήμιση και το όλο “μπουστ” που θα προκύψει, ως απόρροια του τεράστιου εκτοπίσματος και της παγκόσμιας εμβέλειάς που έχει η Μαντόνα, θα είναι άνευ προηγουμένου. Κι αν έως τώρα θεωρούνταν ορόσημο για το θεσμό η κατάργηση της ορχήστρας, το δικαίωμα επιλογής εκ μέρους κάθε χώρας οποιασδήποτε άλλης, πέραν της/των εθνικής/-ών της γλώσσας/-ών, ή θέσπιση του 100% televoting, η νίκη της Dana International, οι εκάστοτε αλλαγές στο βαθμολογικό κομμάτι του διαγωνισμού ή ίσως ακόμα και η εμφάνιση επί σκηνής του δημοφιλή Αμερικανού Timberlake, πόσο μάλλον δε θα αναφέρονται στο μέλλον σ’αυτη τη στιγμή ως την “προ Μαντόνα” και “μετά Μαντόνα” εποχή του διαγωνισμού. Πράγμα που, προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν θα προσθέσει κάτι καλό επί της ουσίας, ως προς την αισθητική μου πάντα και μέσα από το πρίσμα ενός φαν που όσο πιο πίσω ανατρέξει τόσο πιο πολλή μαγεία και γοητεία έχει να θυμάται, παρόλη την τότε σχετική απλότητα και μικρή, ως κι ελάχιστη δημοσιότητα που είχε η Γιουροβίζιον ως τηλεοπτικό τουλάχιστον προϊόν. Κι αν μερικοί από τους παλιότερους φαν, στην προ ίντερνετ εποχη προκειμένου, να μάθουμε ποιο Σάββατο του Μάη θα προβληθεί η Γιουροβίζιον, αγοράζαμε τη “ραδιοτηλεόραση” και ψιλοντρεπομασταν, ως σχεδόν δακτυλοδεικτουμενοι, να πούμε ότι την παρακολουθούμε και μάλιστα όχι τυχαία αλλά πιστά, τώρα πια φτάσαμε ή καλύτερα θα φτάσουμε να ξέρουν και οι πέτρες, στην κυριολεξία τα πάντα σχεδόν για το διαγωνισμό. Η πλήρης μετάλλαξη.. αναπόφευκτο βέβαια.

  3. Σε καμια αλλη διοργανωση δεν ακουσαμε τοσα πολλα ονοματα.στο τελος μονο την νεττα θα δουμε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ