ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο Eurovizijos 2019!

Η προθεσμία εγγραφής των συμμετεχόντων στη φετινή εθνική επιλογή του Eurovizijos έχει ήδη ολοκληρωθεί και η βιντεοσκόπηση των τραγουδιών έχει ήδη ξεκινήσει καθώς και η προβολή τους. Εντούτοις, η λίστα των συμμετεχόντων άλλαξε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Την αλλαγή αυτή προκάλεσε η απόσυρση από τον διαγωνισμό του Algirdas Daumantas Ciūnys. Ως αποτέλεσμα, είχαμε την προσθήκη νέων συμμετοχών στις ήδη υπάρχουσες.

Οι τρεις νέες συμμετοχές είναι οι εξής:

  • “120”
  • Linas Jakštys
  • Sasha Son και Dovilė

Ο Saulius Urbonavičius-Samas, ο παραγωγός του συγκροτήματος “120”, λέει ότι η απόφαση συμμετοχής στο Eurovizijos 2019 έγινε από τα μέλη του συγκροτήματος. Το τραγούδι είναι απόλυτα λιθουανικό, οι στίχοι έχουν γραφτεί από τα μέλη της μπάντας και η μουσική σε συνεργασία με τον Deivydas Zvonkus. Το συγκρότημα “120” κέρδισε το Λιθουανική X Factor πέρυσι.

Linas Jakštys αποφάσισε να συμμετάσχει στο Eurovizijos 2019 με το τραγούδι του “Criminal Love”.

 

 

 

 

 

 

 

 

O Sasha Son, έχει συμμετάσχει στην Λιθουανική προεπιλογή αρκετές φορές μέχρι τώρα και έχει ήδη εκπροσωπήσει τη Λιθουανία το 2009 στην Eurovision κατακτώντας την 23η θέση στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος και θα και θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Bad Boy” μαζί με την Dovile.

Οι αλλαγές, όμως, δεν σταματούν εδώ.  Ο Jurgis Didžiulis, ενώ αρχικά είχε δηλώσει πως θα συμμετάσχει μόνος του στον διαγωνισμό, τελικά άλλαξε γνώμη και θα διαγωνιστεί μαζί την σύζυγο του Erica Jennings με το τραγούδι τους “SING!”

Τέλος, μια ακόμα έκπληξη μας επιφύλασσε η Monika Marija «το φαβορί για πολλούς» καθώς αποκάλυψε ότι εκτός από τη αρχική της συμμετοχή με το τραγούδι «Criminal», θα συμμετάσχει στο Eurovizijos 2019 και με ένα ακόμα τραγούδι το «Light On». Όπως δήλωσε η ίδια «αρχικά η καρδιά της έγειρε προς το “Criminal” αλλά είναι τόση η αναμονή του κόσμου να ακούσουν το “Light On” που δεν μπορούσε να τους το στερήσει.»

Μετά και τις τελευταίες αλλαγές ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Eurovizijos 2019 ανέρχεται στους 51. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από τη Λιθουανική προεπιλογή. Εσείς ποιος πιστεύετε θα εκπροσωπήσει τη χώρα της βαλτικής στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision;

ηγή/Φωτογραφία:wiwibloggs]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ