ΒΕΛΓΙΟ: Με τον Eliot Vassamillet στο Τελ Αβίβ!

Απόλυτη ησυχία επικρατούσε το τελευταίο διάστημα γύρω από τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε το Βέλγιο στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision. Όλα συνηγορούσαν πως οι αρχικές φήμες περί εκπροσώπησης της χώρας από την Valentine Brognion θα επιβεβαιώνονταν (όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας) και το μόνο που έμενε να αποκαλυφθεί είναι ο συνθέτης του τραγουδιού που θα ερμήνευε η Valentine με τους περισσότερους να εικάζουν πως πρόκειται για τον Loic Nottet (Eurovision 2015). Ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει τις εικασίες αυτές  με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Μια ψεύτικη φήμη φαίνεται να υπάρχει γύρω από το όνομα μου! Για όσους ρωτούν, δεν είμαι εγώ αυτός που θα συνθέσει και θα γράψει το τραγούδι του Βελγίου για φέτος!»

Η ανατροπή σε όσα ήταν μέχρι σήμερα γνωστά έρχεται από το ρεπορτάζ του Télépro, σύμφωνα με το οποίο, το Βέλγιο φέτος θα εκπροσωπήσει ο δεκαεφτάχρονος Eliot Vassamillet ο οποίος μάλιστα έχει ήδη επιλεγεί από τον Οκτώβριο. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη Βελγική έκδοση του The «Voice Belgique» φτάνοντας μέχρι τη φάση των ζωντανών εμφανίσεων.

Με ανακοίνωση του, το RTBF επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Eliot, όπως θα αποκαλείται στο εξής ο δεκαεφτάχρονος τραγουδιστής. Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ θα είναι μια σύνθεση του Pierre Dumoulin, ο οποίος ήταν ένας εκ των συνθετών του «City Lights» που ερμήνευσε η Blanche κατακτώντας την τέταρτη θέση. «Μόλις είδα την ερμηνεία του Eliot στην blind audition του, ένιωσα ότι είχε τα επιπλέον πράγματα που ψάχνω σε έναν καλλιτέχνη, αυτή την ευαισθησία και τη ρωγμή που χρειάζεται για να μεταδοθούν τα συναισθήματα», εξηγεί ο Dumoulin.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Eliot για τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό της Eurovision!

[Πηγή/Φωτογραφία: Télépro, RTBF/ cocagnetires.com]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ