ΓΕΩΡΓΙΑ: Η ημερομηνία του τρίτου show του «Georgian Idol»!

O δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γεωργίας, GPB, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του εκπροσώπου του για την Eurovision 2019, μέσω του μουσικού talent show, «Georgian Idol» (Sakartevlos Varsk’vlavi).

Οι διοργανωτές του Georgian Idol ανακοίνωσαν ότι η τρίτη εκπομπή, θα μεταδοθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και θα έχει ως στόχο την επιλογή 10 φιναλίστ του διαγωνισμού.

Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή δίνει θετική ή αρνητική ψήφο όταν ακούει τους συμμετέχοντες. Όταν η κριτική επιτροπή δίνει θετική ψήφο σε ένα διαγωνιζόμενο, παίρνει το “χρυσό εισιτήριο”. Στο πρώτο στάδιο, η κριτική επιτροπή δεν είχε κανένα περιορισμό – μπορεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα “χρυσά εισιτήρια”. Ως εκ τούτου η κριτική επιτροπή έδωσε θετική αξιολόγηση σε 48 διαγωνιζόμενους.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, η κριτική επιτροπή αξιολόγησε και πάλι τους διαγωνιζόμενους των “χρυσών εισιτηρίων” και έχει επιλέξει 22 διαγωνιζόμενους από τους 48, για να προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, όπου θα καθοριστεί η τελική δεκάδα.

Μπορείτε να δείτε το «Georgian Idol» αυτό το Σάββατο, στις 20.00 (ώρα Ελλάδας).

 

πηγή: esckaz.com

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνεται όλα τα νέα σχετικά με τον επιλογή εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision 2019!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ