ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ο Mihai Traistariu αποχωρεί από το Selecţia Naţională 2019!

Μετά την απόφαση του TVR να επιλέξει δυο τραγούδια μπαλαντέρ  για το Selecţia Naţională, ο Mihai Traistariu αποφάσισε να αποσυρθεί από το διαγωνισμό. Ο Mihai ήταν υποψήφιος με το τραγούδι “Baya” στους ημιτελικούς της εθνικής επιλογής της Ρουμανίας.

“Δεν εμπιστεύομαι πλέον την αντικειμενικότητα των διοργανωτών του εθνικού τελικού της Ρουμανίας” ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Facebook.

“Μετά από πλήρη αξιολόγηση του διαγωνισμού, που διοργανώθηκε από τον TVR, αποφάσισα να αποσυρθώ από τον διαγωνισμό. Η Eurovision είναι ο διαγωνισμός που μου έδωσε πολλά σαν καλλιτέχνη, όταν το 2006 πήρα για τη Ρουμανία το υψηλότερο σκορ στην ιστορία για την χώρα και το τραγούδι μου έκανε μεγάλη επιτυχία σε πάνω από 35 χώρες.
Αυτό με παρακίνησε για την καριέρα μου, ως καλλιτέχνη και μου έδειξε ότι το όνειρο μπορεί να εκπληρωθεί, αν είσαι πρόθυμος να δουλέψεις γι ‘ αυτό.”

Στην ανάρτησή του τόνισε ότι ο λόγος της αποχώρησής του είναι η ασαφή κατάσταση, όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους που εντάχθηκαν στο Selecţia Naţională 2019. Κλείνοντας την ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν και υποσχέθηκε στους θαυμαστές του ότι για τον ίδιο η Eurovision παραμένει μια ιστορία… ατελείωτη!

Μετά την αποχώρηση του Mihai Traistariu και την προσθήκη των 2 τραγουδιών-wildcards, 24 τραγούδια θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς του Selecţia Naţională 2019. Ο πρώτος ημιτελικός θα λάβει μέρος στην πόλη Iasi, στις 27 Ιανουαρίου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην πόλη Arad στις 10 Φεβρουαρίου. Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι, σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TVR.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικά κατάλαβε ότι (πάλι)δεν έχει πιθανότητες να κερδίσει και το έριξε στο “αποσύρομαι, γιατί δεν εμπιστεύομαι την αντικειμενικότητα της διαδικασίας”!

  2. Καλά ναι η διοργάνωση του φταίει! Άργησε αλλά το κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να εκπροσωπούσε την χώρα του με αυτό το σαχλοτραγουδο! Υπάρχουν υπέροχα τραγούδια στον εθνικό τους τελικό τα οποία χτυπάνε άνετα πεντάδα τον Μάιο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ