ΓΑΛΛΙΑ: Οι πρώτοι 4 φιναλίστ του Destination Eurovision 2019!

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος ημιτελικός του Destination Eurovision 2019, ένα πολύ όμορφο τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Garou και οι 4 καλλιτέχνες που πέρασαν στον τελικό είναι οι παρακάτω.

1. Bilal Hassani – Roi (115 βαθμοί) – live εμφάνιση

2. Chimène Badi –   Haut (66 βαθμοί) – live εμφάνιση

3. Silvàn Areg – Le petit Nicolas (59 βαθμοί) – live εμφάνιση

4. Aysat –  Comme une grande (40 βαθμοί) – live εμφάνιση

Το αποτέλεσμα των 4 φιναλίστ αποφασίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό και την διεθνή κριτική επιτροπή σε ποσοστά 50% αντίστοιχα. Η γαλλόφωνη επιτροπή που είχε καθαρά συμβουλευτικό ρόλο αποτελούνταν από τους: Christophe Willem,Vitaa και  André ManoukianΗ διεθνής επιτροπή αποτελούνταν από τους:  David Tserunyan (Αρμενία),  Tali Eskoli (Ισραήλ),  Paul Jordan (Ηνωμένο Βασίλειο),  Sanja Vucic (Σερβία) και  Carla Bugahlo Trindade (Πορτογαλία) 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε διαγωνιζόμενος πριν ερμηνεύσει το υποψήφιο τραγούδι του, παρουσίαζε μία διασκευή γνωστού καλλιτέχνη!

Οι ψήφοι της διεθνούς κριτικής επιτροπής!

Αθροιστικά οι ψήφοι της επιτροπής και του κοινού!

Μπορείτε στο βίντεο παρακάτω να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού!

https://www.youtube.com/watch?v=YrIKgmvSwtI

Ακολουθεί η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων τραγουδιών που έμειναν εκτός τελικού με την αντίστοιχη συνολική βαθμολογία και την live εμφάνιση.

5. Lautner – J’ai pas le temps (35 βαθμοί) – live εμφάνιση

6. Mazy – Oulala (33 βαθμοί) – live εμφάνιση

7. Battista Acquaviva Pasio (31 βαθμοί) –  live εμφάνιση

8. Florina – In the shadow (21 βαθμοί) – live εμφάνιση

9. Naestro  – Le brasier (20 βαθμοί) – live εμφάνιση

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού?

Ραντεβού τώρα το επόμενο Σάββατο για τον δεύτερο ημιτελικό!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για να μην χάνετε τις εξελίξεις!

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά δεν μου αρέσει ΚΑΘΌΛΟΥ το le petit nicolas. Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να περάσει στον τελικό. Πιστεύω πως το Passio ήταν άδικο που αποκλείστηκε και άξιζε τουλάχιστον την 4η θέση . Τέλος όσο για το Roi είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι και αξίζει σίγουρα την πρόκριση και γιατί όχι και την εκπροσώπηση της γάλλίάς στην eurovision

  2. Aπογοητευτικός ημιτελικός, χαμηλό επίπεδο τραγουδιών και πολλές κακές ερμηνείες. Ο νικητής δεν εξαιρείται από αυτό.

  3. Κάκιστος ημιτελικός και δεν το περίμενα. Καλύτερος απ όλους ήταν ο σιλβαν πράμα που δεν περίμενα. Η battista ξέχασε τους στίχους του ΔΙΚΟΥ της τραγουδιου δλδ έλεος. Η florina καταποντιστηκε λόγω κακής ερμηνείας- φωνητικών λαθών και λογικό. Η aysat πολύ καλή. Και τέλος η κοντσιτα των φτωχών aka κακή αντιγραφή bilal με πιο generic pop πεθαίνεις και θα σταματήσω εδώ γιατί θα πω χειρότερα και δεν το θέλω.

    Στηρίζω ακόμη την seemone. Ελπίζω να μην απογοητεύσει.

  4. Απογοήτευση ο ημητελικός!!! Ειδικά το roi δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.. ο μονος λόγος που γίνεται όλος αυτός ο ντόρος είναι για να περάσει το μήνυμα που θέλει, το έχουν περάσει ήδη άλλοι καλλιτέχνες όμως με πραγματικά μεγαλύτερη επιτυχία..
    Κατά τα άλλα δε θέλω να κερδίσει κανένα από αυτά τα 4. Αν δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπέστερο στον αλλο ημιτελικό ας πάει το La Haut. Δεν πιστεύω όμως οτι θα καταφέρει κάτι στο Τελ Αβιβ..
    Αν και όλοι ξέρουμε πως τελικά θα πάει το Roi…

    • Άκουσα και τα τραγούδια του Β ημιτελικου και μου άρεσε παρα πολυ το τραγούδι της seemone.. θα είναι αλήθεια κρίμα αν δεν πάει αυτή!!

  5. Έμπνευση είχε εχτες ο πρώτος ημιτελικός στο TV5MOND παρουσία Εικόνα μουσική τραγούδι εχτές το βράδυ είδαμε αξιόλογους καλλιτέχνες εμείς να κοιτάξουμε τα του οίκου μας τα τελευταία χρόνια μόνο άσχημα αποτελέσματα. καλή επιτυχία ΕΡΤ (μήπως επειδή δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν όχι άλλη κακία και παρατηρήσεις να γράφουμε αντικειμενικά. Πόσα χρόνια έχουμε να ζήσουμε βραδιά Γιουροβίζιον όπως εχτές όπως και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες που δίνουν άλλη σημασία στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. )

  6. Απογοητευση… Η Battista ηταν χαλια, η Florina δεν ειχε καλα φωνητικα…
    Κατα τη γνωμη μου επρεπε να περασουν : Florina, Naestro, Bilal και Chimene

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ