ΤΣΕΧΙΑ: Πως μπορούν να ψηφίσουν οι ξένοι fans για τον εθνικό τελικό ESCZ 2019!

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε από την κρατική τηλεόραση της Τσεχίας CT μια συνέντευξη τύπου κατά την οποία παρουσιάσθηκαν επισήμως οι υποψηφιότητες του ESCZ 2019, του εθνικού τελικού της χώρας για τη Eurovision 2019.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια του ESCZ 2019 είναι:

To CT έχει ξεκινήσει μια σειρά live παρουσιάσεων των καλλιτεχνών και των τραγουδιών τους σε δημόσιους χώρους (μετρό, mall, κ.α.), οι οποίες μεταδίδονται διαδικτυακά. Επίσης, πραγματοποιούνται εκπομπές με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις των 8 φιναλίστ τις οποίες μπορείτε να δείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.facebook.com/ESCCzechRepublic/videos/643357102747383/

https://www.facebook.com/ESCCzechRepublic/videos/933097450227036/

Τόσο οι Τσέχοι όσο και οι διεθνείς fans θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους συμμετοχή μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσα από την επίσημη εφαρμογή της eurovision που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας:

Download for iOS

Download for Android

Μέσα από την ενότητα που αφορά στον Τσέχικο εθνικό τελικό μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια και φυσικά να ψηφίσετε! H ψηφοφορία των fans θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Φέτος, κάθε διεθνής ψήφος θα θεωρείται ως ψήφος μέλους της διεθνούς κριτικής επιτροπής.

Κατά το διάστημα αυτό πραγματοποιείται και η αξιολόγηση των υποψήφιων τραγουδιών από τη διεθνή κριτική επιτροπή. Στα τέλη Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα μάθουμε το νικητή του οποίου το έπαθλο είναι να εκπροσωπήσει την Τσεχία στη Eurovision 2019, στο Tel Aviv!

Εσείς πιο τραγούδι ξεχωρίζετε; Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει την Τσεχία στο Τελ Αβίβ;

Σχολιάστε παρακάτω και ψηφίστε στο poll του OGAE Greece!

Which of ESCZ 2019 entries do you like most?

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και για την επιλογή της συμμετοχής της Τσεχίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – φωτογραφία:  Eurovision Song Contest Czech Republic]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ