ΓΕΩΡΓΙΑ: Απόψε το δεύτερο show του “Georgian Idol”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, το “Georgian Idol”, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Γεωργίας στη Eurovision 2019, έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο μέσα από τους δέκτες του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Γεωργίας GPB.

Από το πρώτο show των audition οι υποψήφιοι οι οποίοι τα κατάφεραν και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση είναι οι εξής:

  • Tamar Lachkhepiani
  • Mariam Dokvadze
  • Natia Nanobashvili
  • Giorgi Nakashidze (νικητής του X Factor 2015)
  • Ikako Aleqsidze
  • Mariam Jordania
  • Mariam Goguadze

Το πρώτο show κατέγραψε ένα σημαντικό ρεκόρ στο facebook! Τα βίντεο από τις εμφανίσεις των υποψήφιων καλλιτεχνών έφτασαν τον εκπληκτικό αριθμό των 2.500.000 views! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ποιες εμφανίσεις βρέθηκαν στο top-3 των views!

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/2216750215213409/

Παρουσιαστές του talent show είναι ο 37χρονος παραγωγός, παρουσιαστής και ηθοποιός Vaniko Tarkhnishvili και η 32χρονη ηθοποιός Ruska Makashvili.

Οι τέσσερις κριτές που αποτελούν την επιτροπή του Georgian Idol είναι:

  • Stephane Mgebrishvili (Eurovision Georgia 2009)
  • Natia Todua (Νικήτρια του The Voice of Germany)
  • Tinatin Berdzenishvili (Διευθυντής ενημέρωσης του GPB)
  • Zaza Shengelia (Διευθ. Σύμβουλος της Bravo Records)

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Γεωργία, στον διαγωνισμό της Eurovision του Τελ Αβίβ, θα ερμηνεύσει ο νικητής του μεγάλου τελικού του «Georgian Idol» (Sakartevlos Varsk’vlavi). Το GPB έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για το τραγούδι που θα εκπροσωπεί τη χώρα στο 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι υποβολές των τραγουδιών μπορούν να γίνουν στο email: eurovision@gpb.ge αλλά και ταχυδρομικώς στο GPB, μέχρι την 1 Φεβρουαρίου.

Ο τελικός του «Georgian Idol», θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. Αρκετά πιθανό είναι την βραδιά του τελικού να ακουστεί και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Γεωργία στο Τελ Αβίβ.

Το κοινό που θα παρακολουθήσει το “Georgian Idol” έχει επιλεγεί από μια εκπομπή του GPB και θα έχει αποφασιστικό ρόλο για την πρόκριση των καλλιτεχνών στην επόμενη φάση του show μέσω ενός διαδραστικού τρόπου.

Το αποψινό δεύτερο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδος.  Μπορείτε να το δείτε live εδώ. Δείτε μερικά αποσπάσματα στα παρακάτω βίντεο:

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/526718617813654/

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/380304482737887/

https://www.facebook.com/GeorgianIdol/videos/2239624256319613/

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τον επιλογή εκπροσώπου της Γεωργίας για την Eurovision 2019!

[Πηγή – φωτογραφία: GPB / Georgian Idol / Marketer. ge]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ