ΣΕΡΒΙΑ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του Beovizija 2019!

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, 24 τραγούδια θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας, Beovizija 2019.

Πριν από λίγο, το RTS ανακοίνωσε ότι ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί δύο ημιτελικούς και έναν τελικό.

Οι δύο ημιτελικοί του Beovizija 2019 θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, όπου 6 τραγούδια θα περνάνε στον τελικό από τα 12 τραγούδια που θα διαγωνιστούν σε κάθε ημιτελικό.  Ο Μεγάλος Τελικός του Beovizija 2019, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου. Στον τελικό θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Σερβία, στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ, τον Μάιο.

Το αποτέλεσμα των ημιτελικών και του τελικού θα βγει από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Όλα τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο, από το RTS. Η σειρά εμφάνισης αλλά και σε ποιον ημιτελικό θα διαγωνιστούν τα τραγούδια, θα ανακοινωθούν μετά την κυκλοφορία τους.

Πέρυσι η Σερβία εκπροσωπήθηκε από τους Sanja Ilic & Balkanika, με το τραγούδι “Nova deca”. Το τραγούδι επιλέχθηκε, ανάμεσα από 17 τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό, Beovizija 2018. Το αποτέλεσμα κρίθηκε με ποσοστό 50-50 από την κριτική επιτροπή και televoting. Την τελική βραδιά της Eurovision, στην Λισαβόνα, τερμάτισε στην 19η θέση με 113 βαθμούς.

πηγή: escbubble.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ