ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του Replay!

Όπως ενημερωθήκαμε μέσα από την επίσημη σελίδα του ΡΙΚ για την Eurovision, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου Τάμτα, βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στη Σουηδία. Σκοπός του ταξιδιού δεν ήταν άλλος από την ηχογράφηση του Replay!

Όπως ενημερωθήκαμε λοιπόν και μπορούμε να σας πούμε με απόλυτη βεβαιότητα, η ηχογράφηση της συμμετοχής της Κύπρου για το Τελ Αβίβ έχει ολοκληρωθεί! Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο studio του Alex P στην Στοκχόλμη. Επόμενο βήμα πριν δοθεί το τραγούδι ολοκληρωμένο στην δημοσιότητα είναι η παραγωγή του τραγουδιού, που θα γίνει από τον ίδιο τον Alex P., και εν συνεχεία το mastering, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο!

Χτες, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί με την συνθετική ομάδα του Alex P. σε μαγαζί της Στοκχόλμης, ενώ σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα, μιας και συνεχίζει τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να ακούσουμε την φετινή συμμετοχή της Κύπρου, Replay!

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2019!

[Πηγή/Φωτογραφίες: CyBc]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντωμεταξύ συμπαθητική η Τάμτα αλλά θέλω κάποιος να μου πει μια επιτυχία της. Ναι όλοι την ξέρουμε, όλοι λέμε διάσημη τραγουδίστρια και σίγουρα έχει επιτυχημένη καριέρα περίπου 15 χρόνια τώρα χωρίς επιτυχημένα κομμάτια.

    • δε τελειωνει ετσι η αγαπη, ηλιους και θαλασσες, σαγαπαω, αρχες καλοκαιριου, egoista… ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;

    • η τάμτα απασχόλησε περισσοτερο τις εκπομπες λογου του στυλ της κ λιγοτερο των θλιβερα μετριων τραγουδιων της…ευτυχως τουλάχιστον παει με την κύπρο!

    • Είναι γεγονός ότι η Τάμτα δεν έχει καλό ρεπερτόριο. Παλιά τη βολευε κυρίως με covers τα οποία και κατέστρεφε με τη λεπτή φωνούλα της η οποία και δεν ταιριάζει σε πολλά τραγούδια γιατί τα κάνει άθελά της πολύ girly δηλαδή πολύ κοριτσίστικα. Το καλύτερο τραγούδι της Τάμτα είναι το είσαι το άλλο μου μισό που είχε πει πριν 15 χρόνια ντουέτο με το σταυρό Κωνσταντίνου. Συμπαθητικά είναι και τα “δεν τελειώνει έτσι αγάπη” και το “Unloved” όπως και το τελευταίο της τραγούδι με της μέλισσες. Αυτά ειναι όλα σε καριέρα 15 ετών. Όμως και τα ίδια αυτά τραγούδια που ανέφερα τα αποδυναμώνει η λεπτή και γλυκερη φωνή της ενώ με μια στιβαρή φωνή σαν της Παπαρίζου θα είχαν αναδειχτεί περισσότερο. Δεν λέω ότι έχει κακή φωνή, λέω απλά ότι η Τάμτα έχει αδιάφορη χροιά και όχι δυνατή και ως εκ τούτου δεν αναδεικνύει το ηχόχρωμά της ούτε καν ένα ποπ τραγούδι. Φέτος είναι πολύ τυχερή που της έδωσαν τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου που ξέρει να γράφει σημερινά σουξέ. Αν την άφηναν να διαλέξει μόνη της, είναι πολύ πιθανό να διάλεγε χάλια τραγούδι και ακατάλληλο (όπως και το 2007 για την Ελλάδα που όλο μέτρια τραγούδια είχε μαζέψει και διάλεξε να πει ένα παντελώς ακατάλληλο για το στιλ και τη φωνή της… Άλλωστε το with love εκτός από κάκιστο στίχο, ήταν και συνθετικά μια κακή μίμηση βαλκανικών συμμετοχών στις αρχές του 2000 …)

  2. Φοβάμαι πως η Κύπρος φέτος θα πάθει αυτό που έπαθε η Βουλγαρία πέρσι… Πήρανε 2η θέση και στην ουσία την επόμενη χρονιά με κομματάρα πήγανε με φόρα πως θα κερδίσουν και τερμάτισαν 14η θεση αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς χώρες οπως αυτές δεν εχουν την δυναμική της Ελλάδας που το κατάφερε.

    • Ρε ελλη ειναι σχετικα ολα ποτε δεν ξερεις επισις ξεχνας το ιστορικο της βουλγαριας.Οι επιτυχοες της βουλγαριας αρχισαν το 2016 με την poli genova και το if love was a crime κστακτοντας την 4η θεση!Ουσιαστικα η βουλγαρια ξεκινησε με την 4η θεση καο κατεληξε 2η και 14η φετος ενω η κυπρος ξεκινησε δυναμικα με την 2η θεση οπωτε αν σκευτομαι με τον τροπο που σκευτεσε ενα αλμα θελει για 1ια ενω η βουλγαρια ειχε 4η θεση ποσο λοιπον πιθανο ηταν να κερδισει αντιστιχα η ελλαδα ξεκινησε με τον σακη στην 3η θεση οχι 4η και την επομενη πηρε την 1ια η παπαριζου οπως και η σουιδια το 2011 3η το 2012 1η το 2014 3η το 2015 ξανα 1η αρα κυπρος 2018 2η εχει πλεονεκτημα για 1ια την επομενη πιθανοτατα τιποτα δεν ειναι σιγουρο υπαρχουν τεελες ανατροπες!Επισις βαθμολογικα οι ρπιτροπες για την κυπρο θα ξυπνησουν περισσοτερο απο οτι το 2018.Οπως συνεβη με την βουλγαρια το 2016 που δεν ηταν τοσο ψηλα ενω το 2017 ηταν πολυ ψηλα στις πρωτημησεος των επιτροπων!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ