ΛΕΤΟΝΙΑ: Αλλαγές στα υποψήφια τραγούδια του Supernova 2019!

Καθώς πλησιάζει το Supernova 2019, αρκετοί από τους υποψηφίους κυκλοφόρησαν ανανεωμένες εκδοχές των συμμετοχών τους. Κι ενώ στην αρχή είχαμε 33 συμμετοχές που πέρασαν από audition, στη συνέχεια επιλέχθηκαν οι 16 καλύτεροι, που πέρασαν στα ημιτελικά. Σε κάθε ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 υποψήφιοι, από όπου θα προκριθούν οι 3 καλύτεροι. Έτσι στον μεγάλο τελικό του Supernova 2019 θα έχουμε 6 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ!

Οι αλλαγές στα τραγούδια κυμαίνονται από μικρές τροποποιήσεις στην παραγωγή έως το όνομα ή ακόμα και τους στίχους! Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει όλες οι τελικές εκδοχές, υπάρχει ήδη μια αξιοσημείωτη διαφορά από το demos που αρχικά ακούσαμε. Πιο συγκεκριμένα, ο Edgars Kreilis αλλάζει τον τίτλο του τραγουδιού από το «Fire» στο «Cherry Absinthe«, με αλλαγές και στο στίχο για να το ταιριάζει. Αυτή η αλλαγή πιθανότατα έγινε ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση με το τραγούδι άλλου υποψήφιου που είχε τον ίδιο τίτλο!

H λίστα με τις revamped/final versions είναι η ακόλουθη.

Ωστόσο τα παρακάτω τραγούδια δεν έχουν δεχθεί ακόμα κάποια αλλαγή, αν και αναμένεται.

Αρκετοί συμμετέχοντες σε προηγούμενους διαγωνισμούς επιστρέφουν ως συνθέτες: η Aminata είναι πίσω από το τραγούδι του Alekss Silvērs, και ο Jānis Driksna του «My Radiant U» είναι πίσω από το τραγούδι της Adriana Miglane. Και τα δυο τραγούδια έχουν ως παραγωγό τον Kaspars Ansons, ο οποίος είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος παραγωγός του διαγωνισμού, δύο φορές πίσω από νικητήρια τραγούδια και έχει πάρει μέρος σε όλους τους τελικούς του Supernova μέχρι στιγμής. Ο Markus Riva, επίσης, συμμετέχει ανελλιπώς όπως και ο Edgars Kreilis, ενώ ο Mαrcis Vasiļevskis θα διαγωνιστεί με δύο συμμετοχές – ως μέρος του ντουέτου Carousel και στο συγκρότημα Laime pilnīga.

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νεότερα σχετικά με το Supernova 2019.

Written by 

Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ