ΡΩΣΙΑ: Στις 15 Ιανουαρίου η αποκάλυψη του εκπροσώπου; Πρόταση για Κιρκόροφ;

Δύο νέες ειδήσεις έρχονται να ταράξουν κι άλλο τα νερά σχετικά με τον εκπρόσωπο της Ρωσίας στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Πρώτη είδηση, λοιπόν, και σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας ЕВРОВИДЕНИЕ 2019 σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η πανρωσική κρατική τηλεοπτική και ραδιοφωνική εταιρεία, VGTRK, που είναι και η υπεύθυνη για την επιλογή φέτος, αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του εκπροσώπου της χώρας στις 15 Ιανουαρίου. Αυτό δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με τα σχέδια που είχαμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο μας και αφορούσαν στη χρονική περίοδο που θα γίνει αυτή η αποκάλυψη.

Πρόταση για ανάθεση στον Philipp Kirkorov;

Η δεύτερη είδηση αφορά δήλωση στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Exrpess-Gazeta από τον Vadim Manukyan, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας και των μέσων ενημέρωσης στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας:

Κατά τη γνώμη μου, αν παραμείνουμε στη Eurovision και στέλνουμε κάθε χρόνο τον εκπρόσωπό μας σ’ αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό, τότε ήρθε η ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας. Και ποιος είναι ο μεγαλύτερος οπαδός του διαγωνισμού στη Ρωσία και ταυτόχρονα υπήρξε και εκπρόσωπος στο παρελθόν; Ο Philipp Kirkorov φυσικά! Αυτόν θα στείλουμε.

Ο Kirkorov είναι αχόρταγος. Αχόρταγος για νίκη. Παρουσιάζει φοβερά σόου, τραγουδάει πανέμορφα, και στο πεδίο του ανταγωνισμού δεν τον φτάνει κανένας. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσει η εμπειρία στη Eurovision και, μετά τον Dima Bilan, η Ρωσία να ξανασηκώσει το κρυστάλλινο μικρόφωνο, αυτήν τη φορά με τη βοήθεια του Philipp Kirkorov.

Vadim Manukyan

Φυσικά, για οτιδήποτε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας. Προς το παρόν, οι φήμες κλίνουν στο όνομα του Sergey Lazarev, βλ. τα σχετικά άρθρα μας εδώ και εδώ.

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος Ρωσία και Eurovision 2019!

φωτογραφία: миамир.рф

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ