EUROVISION 2019: Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπο!

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγο το επίσημο λογότυπο του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η παρουσίαση έγινε μέσω βίντεο που ανέβηκε από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Βλέπουμε ότι 3 τρίγωνα σχηματίζουν ένα αστέρι από χρυσό. Η έμπνευση για τα τρίγωνα είναι από τη σκηνή του Διαγωνισμού σε σχεδιασμό του Florian Wieder.

Το τρίγωνο, ένα από τα πιο παλιά σχήματα του κόσμου, είναι ένα σύμβολο που το βρίσκεις παντού στην τέχνη, τη μουσική, την κοσμολογία και τη φύση αναπαριστώντας τη σύνδεση και τη δημιουργικότητα. Καθώς τα τρίγωνα ενώνονται, γίνονται μία νέα οντότητα, που αναπαριστά τον απέραντο έναστρο ουρανό, καθώς τα αστέρια του μέλλοντος ενώνονται στο Τελ Αβίβ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019.

Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός KAN

Μαζί με το βασικό λογότυπο, αποκαλύφθηκαν και 2 εναλλακτικά σχήματα:

Το βασικό χρώμα του λογότυπου είναι αυτό της βασικής εκδοχής, το μπλε, που θα χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις. Όλα τα λογότυπα θα χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους στους 2 Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό. Επίσης θα υπάρχουν παντού στην πόλη του Τελ Αβίβ τον Μάιο.

Το σλόγκαν του Διαγωνισμού, «Dare To Dream», συμβολίζει την ενσωμάτωση, τη διαφορετικότητα και την ενότητα, που είναι και οι βασικές αξίες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Είμαστε πανευτυχείς με το λογότυπο που συνοδεύει το σλόγκαν του KAN για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, «Dare to Dream». Συμπληρώνει τη φανταστική και γεμάτη γωνίες σκηνή που δημιουργήθηκε από τον Florian Wieder. Ελπίζουμε το δημιουργικό λογότυπο για τον φετινό Διαγωνισμό να εμπνεύσει τους 42 διαγωνιζόμενους που θα βρεθούν μαζί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, καθώς ονειρεύονται να γίνουν οι αστέρες του μέλλοντος.

Jon Ola Sand

Παράλληλα, η EBU και η εταιρία διοργάνωσης της Eurovision 2019 ανακοινώνουν τις πρώτες πληροφορίες για τα εισιτήρια του διαγωνισμού του Tel Aviv. Τα πρώτα εισιτήρια για τον διαγωνισμό θα τεθούν σε πώληση στα τέλη Ιανουαρίου, μετά την κλήρωση των χωρών για τους δύο Ημιτελικούς. Η Ισραηλινή εταιρεία εισιτηρίων Leaan έχει επιλεγεί ως επίσημος εταίρος έκδοσης εισιτηρίων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

πηγή: eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η ιδέα του αστεριού ως θέμα είναι τετριμμένη, ο τρόπος που μορφοποιείται από τρία τρίγωνα είναι σύγχρονος και ξεχωριστός. Νομίζω ότι είναι ένα καλό λογότυπο.

  2. Ρε παιδιά ζούμε σε μια υπερευαίσθητη εποχή που τε πάντα περνάνε απο κόσκινο και δυστυχώς ο κόσμος υπερβάλει εαυτόν όταν θέλει να κατακρίνει κτ π θεωρεί ρατσιστικό είτε είναι είτε όχι. Εγώ αυτό το σιχαίνομαι κ δεν το κάνω. Αλλά δεν είναι λιγο περίεργο που στη διοργάνωση του Ισραήλ που έχει Εβραίους βάλανε σαν σήμα τρίγωνα π σχηματίζουν αστερι; Διαφορετικό μεν αλλά είναι περίεργο κ λιγο τραγελαφικο ?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ