ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Selectia Nationala!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, ο εθνικός τελικός της χώρας για το 2019 θα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σε δύο διαφορετικές πόλεις στη Ρουμανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις του TVR, ο πρώτος ημιτελικός θα λάβει μέρος στην πόλη Iasi, στις 27 Ιανουαρίου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην πόλη Arad στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι, σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TVR. Από τον τελικό του Selectia Nationala 2019, θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία, στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ, τον Μάιο.

Εκτός από τις τελικές ημερομηνίες της διεξαγωγής του εθνικού τελικού της Ρουμανίας, το TVR, ανακοίνωσε ότι η Smaranda Vornicu-Shalit, θα είναι η υπεύθυνη της Ρουμάνικης αποστολής. Η Smaranda Vornicu-Shalit μετά την ανακοίνωση δήλωσε τα εξής:
“Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέρος της ομάδας του TVR, για την Eurovision 2019, αλλά νιώθω και μεγάλη υπευθυνότητα για το έργο που έχω αναλάβει. Ελπίζω η εμπειρία που έχω αποκτήσει από το Cerbul de Aur International Festival, να μου δώσει όλα τα εφόδια για να αντεπεξέλθω στην εκπλήρωση του κοινού όνειρου όλων μας, είτε μιλάμε για τους καλλιτέχνες και τους φανς, είτε για τη δημόσια τηλεόραση και τους διοργανωτές. Όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Ρουμανία του Τελ Αβίβ!”

Τα 23 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Selectia Nationala 2019, έχουν ήδη δοθεί στην δημοσιότητα από το κρατικό κανάλι και μπορείτε να τα ακούσετε εδώ.

 

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

πηγή: eurovision.tvr.ro

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ