ΜΑΛΤΑ: Η τελική δεκάδα του Malta X-Factor!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Judges Houses, σειρά είχε για το Malta X- Factor το πρώτο επεισόδιο της τελικής δωδεκάδας των υποψήφιων καλλιτεχνών που διεκδικούν τη νίκη στο show και παράλληλα το δικαίωμα εκπροσώπησης της Μάλτας στον 64o Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.  Στο μαραθώνιο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους 12 καλλιτέχνες να ερμηνεύουν ζωντανά γνωστές επιτυχίες.

Το γυναικείο ντουέτο Kayati  ήταν η συμμετοχή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε άμεσα από τον διαγωνισμό.

Το γυναικείο γκρουπ X-Treme και ο Franklin Calleja ήταν οι αμέσως επόμενοι συμμετέχοντες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους.  Στη μεταξύ τους μονομαχία επικράτησαν οι X-Treme με τον Franklin Calleja να είναι τελικά αυτός που αποχωρεί.

Με τις δύο αυτές αποχωρήσεις, έχουμε φτάσει αισίως στην τελική δεκάδα του Malta X- Factor.

Οι καλλιτέχνες που συνεχίζουν είναι οι εξής:

Ποιος πιστεύετε θα είναι ο νικητής του Malta X- Factor;

[Φωτογραφία:escbubble]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ