ΚΥΠΡΟΣ: Η χορογράφος του “Replay” Sacha Jean-Baptiste ανοίγει τα χαρτιά της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επιτυχημένη χορογράφος του “Fuego” Sacha-Jean Baptiste έχει αναλάβει και φέτος τη σκηνική επιμέλεια της Κυπριακής συμμετοχής “Replay”!

Η διάσημη χορογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζεται να βάλει την δική της υπογραφή στη σκηνική παρουσία της Τάμτα, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Alex P. Η Sacha-Jean Baptiste μίλησε πριν από λίγο αποκλειστικά στην εκπομπή του Open Beyond «Παιδιά από Σπίτι» και στο δημοσιογράφο Κώστα Παπαποστόλου για πρώτη φορά για τα σχέδια της σχετικά με την Κυπριακή συμμετοχή και πως θα δούμε την Τάμτα επί σκηνής.

Η Sacha-Jean Baptiste, απαντώντας πως αισθάνεται για αυτή τη συνεργασία με την Κύπρο, είπε:

Δουλεύω με την Κύπρο ως χορογράφος και artist director. Μου αρέσει να δουλεύω με την Κύπρο γιατί ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται έναν καλλιτέχνη στο έπακρο.

Σε ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία της με την Τάμτα, η φημισμένη χορογράφος τόνισε:

Έχω διαβάσει τα πάντα για την Τάμτα, ξέρω ακριβώς ποια είναι και τι κάνει! Πάντα το κάνω αυτό για κάθε καλλιτέχνη που συνεργάζομαι.

Σχετικά με το πως σκέφτεται να παρουσιάσει το “Replay” στη σκηνή του Τελ Αβίβ δήλωσε:

Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τη σκηνική παρουσία της Τάμτα. Θέλω πρώτα να συναντηθούμε για να μου πει η ίδια τι ακριβώς έχει στο μυαλό της. Περιμένω με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση γιατί η Τάμτα έχει μοναδικό στυλ.

Όσον αφορά στο ίδιο το “Replay” η Sacha αποκάλυψε:

Το τραγούδι της Τάμτα είναι πολύ δυναμικό! Είναι απίστευτο τραγούδι.

Ωστόσο, δεν έκρυψε κάποιες πρώτες σκέψεις σχετικά με την εμφάνιση της Τάμτα στη Eurovision, όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι το στήσιμο του “Replay” σαν βίντεο κλιπ όπως πέρσι :

Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι, γιατί θέλω να είναι ένα δώρο από μένα για όσους δουν το τραγούδι. Στη σκηνή η Τάμτα θα είναι πολύ δυναμική και ερωτική όπως είναι η ίδια!

Προχθές, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του το ΡΙΚ στην επίσημη σελίδα του για τη Eurovision, έγινε συνάντηση της Κυπριακής ομάδας με την Τάμτα. O συνθέτης του τραγουδιού Alex P, η Sacha-Jean Baptise, καθώς και οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ συναντήθηκαν με τη δημοφιλή τραγουδίστρια και εκπρόσωπο της Κύπρου προκειμένου να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με την συμμετοχή τους στo Τελ Αβίβ.

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1797232540581667/1975214399450146/?type=3&theater

Ενώ χθες βράδυ δεν έχασαν την ευκαιρία να την απολαύσουν και στο πρόγραμμά της στο BOX.

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1797232540581667/1976071606031092/?type=3&theater

Η Τάμτα και η καλλιτεχνική ομάδα θα αναχωρήσουν τις προσεχείς ημέρες για τη Σουηδία προκειμένου να ηχογραφήσουν την τελική μορφή του “Replay”, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει ένα demo 1.30 λεπτών, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Κώστα Παπαποστόλου, θυμίζει κάτι από “Unloved”.

Για όλα τα νέα για τη Eurovision 2019 και την συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – φωτογραφίες: OPEN BEYOND, OGAE Greece, Cybc eurovision]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ