Η απάντηση της MINOS EMI και η πρόταση της Panik για το 2019!

Την «απάντησή» τους στα τελευταία δημοσιεύματα που τους θέλουν εκτός Eurovision για φέτος δίνουν με έμμεσο τρόπο η Panik Records και η MINOS EMI. Οι δύο κυρίαρχες δισκογραφικές εταιρίες της χώρας μας, οι καλλιτέχνες των οποίων από το 2013 και μετά μονοπωλούν το ενδιαφέρον της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την Eurovision και φέτος, με την πρώτη μάλιστα να έχει καταλήξει και σε όνομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Κώστα Παπαποστόλου από την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του OPEN BEYOND, η Panik Records συνεχίζει κανονικά το ενδιαφέρον της για τη Eurovision και για το 2019. Μάλιστα, φαίνεται πως η επιτυχημένη δισκογραφική εταιρία έχει ήδη καταλήξει στο όνομα που θέλει να θέσει η ίδια σαν πρόταση προς την ΕΡΤ και αυτό δεν είναι άλλο από της Έλενας Τσαγκρινού! Η ανερχόμενη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τους OtherView, χωρίς αμφιβολία διαθέτει όλο το πακέτο που χρειάζεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός. Μιας και η ΕΡΤ φέτος δεν περιορίζεται στο ελληνικό στοιχείο απαραίτητα, η νεαρή τραγουδίστρια – σαφώς με το κατάλληλο κομμάτι – θα μπορεί να αποτελέσει την πρόταση της Panik Records για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Tel Aviv.

Από την άλλη πλευρά, και η MINOS EMI δηλώνει… παρούσα στη Eurovision 2019 όχι μόνο μέσω της Τάμτα και της Κύπρου αλλά και για χάρη της Ελλάδας! Όπως πληροφορηθήκαμε αποκλειστικά από έγκυρη πηγή, η MINOS EMI ουδέποτε έκλεισε τις… πόρτες στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό – όπως γράφτηκε. Αυτό που μας διευκρινίστηκε είναι πως η δισκογραφική εταιρία δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση από την ΕΡΤ όμως το ενδιαφέρον για την Ελλάδα υπάρχει και φυσικά στη λίστα των καλλιτεχνών της εταιρίας, υπάρχουν αξιόλογοι τραγουδιστές που υποστηρίζουν πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη, ανάλογα με το τι θα ζητηθεί από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης.

Με την επιπλέον συμμετοχή των δύο αυτών δισκογραφικών εταιριών στο παιχνίδι, το έργο της μαντεψιάς του επόμενου εκπροσώπου της Ελλάδας μοιάζει ακατόρθωτο!

Από ποια δισκογραφική θα προκύψει ο εκπρόσωπός μας για φέτος άραγε; Ποιο μουσικό είδος θα υπηρετεί η συμμετοχή μας; Δε μένει, παρά να περιμένουμε τις επίσημες δηλώσεις της ΕΡΤ για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: OPEN BEYOND, OGAE Greece / Φωτογραφίες: Panik Entertainment, Minos EMI]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με ενα δυνατο και προτοτυπο κομματι ΝΑΙ! Ειναι ισως μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε φετος.

  2. Απο την στιγμη που ενδιαφερεται η panik θα προτιμουσα κακουριωτη… Την τσαγγρινου την βρησκω πολυ συνιθησμενη χωρις κατι ιδιαιτερο που να θυμιζει ελλαδα… Τωρα απο την Minos Emi αφου η Ταμτα παει με την Κυπρο μακαρι να πηγεναι η Παπαριζου αλλα μονο με θαυμα θα γηνει…

    • Απο το στωμα μου το πηρες αφου η panic ηθελε κκουριωτη τι να την κα ει την τσαγκρι ου ο κακουρι της εχεις μεγαλητερη εμπειρια εχει αλλο αερα και καλη σκηνηκη παρουσια

    • H Κυπρος κανει αναθεσεις σε Πρωτοκλασσατα Ονοματα και η Ελλαδα σε 2ης κατηγοριας (εδω στειλαν με αναθεση του Argo)

      ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
      Ακομη και απο την eurovision βλεπεις οτι αυτη η χωρα δεν εχει σωτηρια….

  3. Καλύτερα να μείνουν εκτός διαγωνισμού οι δισκογραφικές εταιρείες γιατί τα χρόνια που έδειξαν ενδιαφέρον αυτό που κατάλαβα ήταν ότι κάνανε αγγαρεία

  4. νομιζω οτι στον χωρο της χορευτικής ποπ η τσαγκρινού ειναι οτι πρεπει!νέα,ταλαντουχα,διαθετει φωνη κ σκηνικη παρουσια!ενα ποπ κομματι θα μπορουσε να το απογειώσει!για να δούμε!

  5. Να πούμε εν τάχυ κάποια πραγματάκια και εδώ;1)Για να πας καλά στον διαγωνισμό πλέον πρέπει η χώρα σου να ‘χει χρήμα για να μπορέσει να διοργανώσει και επίσης να παίξει πολύ στο εκάστοτε τραγούδι που θα στείλει το μήνυμα της διαφορετικότητας,μιλάμε πλέον για το θεσμό που θυμίζει gay προτεκτοράτο *Δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους,τους σέβομαι απόλυτα ΑΛΛΑ όταν βλέπεις κάτω από τη σκηνή της Eurovision πιο πολλές σημαίες του ουράνιου τόξου παρά σημαίες από διάφορες χώρες τότε υπάρχει θέμα,χάθηκε η παλιά ωραία αίγλη που είχε κάποτε ο θεσμός.*2)Δεν υπάρχει πλέον άλλη καλή πορεία για την Ελλάδα ότι και να στείλουμε πρέπει να το καταλάβετε αυτό. – Α)ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΡΤ – Β)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η EBU,ΟΙ BIG 5 Κ.Λ.Π. ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ VOTING ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.3)Τέλος και για να δώσω παραδείγματα.Α)Γιατί η Σουηδία πάει τέλεια στις επιτροπές και χάλια στον κόσμο;Β)Γιατί πέρσι 2 μέρες ΠΡΙΝ τον τελικό η EBU επικοινώνησε με Κύπρο και Ισραήλ;!

  6. Άμα ακούει η ΕΡΤ τσαγκρινου στείλτε κ ξέρω ψωμί!Ποπ τραγουδίστρια με φωνή και χορό τπτ άλλο δν έχω να πω μακάρι ελενα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ