ΙΣΠΑΝΙΑ: Αυτή είναι η τελική δεκάδα του “Eurovision Gala 2019”!

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει και στο προηγούμενο άρθρο μας, η επιτροπή του Eurovision Gala του Operación Triunfo (άνθρωποι της TVE, της TVE Digital και οι καθηγητές του Operación Triunfo 2018) θα αποφάσιζαν χθες ποιες επτά συμμετοχές θα προκριθούν για την φάση του εθνικού τελικού με την ανακοίνωση να έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου 2019. 

Πράγματι, η ειδική κριτική επιτροπή αποφάσισε και το RTVE μας αποκαλύπτει σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, επισήμως, την τελική 10άδα των υποψήφιων τραγουδιών για την Eurovision 2019, για λογαριασμό της Ισπανίας!

Οι τρεις συμμετοχές που έχουν ήδη προκριθεί από τη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού:

Οι επτά συμμετοχές που επιλέχθηκαν από την ειδική κριτική επιτροπή:

Ο Famous με το τραγούδι του “No puedo más” επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα και που τον ήθελαν “διακαώς” μέσα στο Eurovision Gala της Ισπανίας κερδίζοντας την “εύνοια” της κριτικής επιτροπής η οποία τον υπολόγισε μέσα στις επτά συμμετοχές! 

Miki και Natalia είναι οι μοναδικοί παίκτες του talent show που διεκδικούν διπλά το εισιτήριο για το Tel Aviv αφού εκτός από τις solo συμμετοχές τους (“La venda” και “La clave” αντίστοιχα) οι δύο ταλαντούχοι νεαροί θα ερμηνεύσουν μαζί και μια συμμετοχή/ντουέτο (“Nadie se salva”).

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το όνειρο της Eurovision σταματά στο σημείο αυτό για τους Alba Reche, Damion, Marta και Joan Garrido οι συμμετοχές των οποίων έμειναν τελικά εκτός.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα τραγούδια θα ακουστούν ολοκληρωμένα για πρώτη φορά μόλις 48 ώρες πριν από την διεξαγωγή του Eurovision Gala. Ωστόσο, η ημερομηνία του show παραμένει ακόμη άγνωστη…

Με βάση τα αποσπάσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ποιο τραγούδι από τα δέκα που επιλέχθηκαν θεωρείτε πως έχει τις προδιαγραφές να αποτελέσει τη συμμετοχή της Ισπανίας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2019!

Πηγή: RTVE 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ