EUROVISION 2019: Εγκρίθηκε η κατασκευή χώρου κάμπινγκ στο πάρκο Ganei Yehoshua!

Χώρος κάμπινγκ για όσους δεν καταφέρουν να βρουν διαμονή σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα θα διαμορφωθεί στο πάρκο Ganei Yehoshua στο Τελ Αβίβ.

Ο χώρος του κάμπινγκ

Ο Δήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα επιβεβαίωσε σήμερα την κατασκευή χώρου, τον επονομαζόμενο Tent City, με δυνατότητα φιλοξενίας 2.000 ατόμων στο Ganei Yehoshua Park HaYarkon.

Το πάρκο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Συνεδριακό Κέντρο του Τελ Αβίβ, που θα φιλοξενήσει τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Θα διαθέτει μπάνια, χώρους ψυχαγωγίας και πάρτι, φαγητό και αναψυκτήρια, καθώς και σημείο ενοικίασης ποδηλάτων. Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορεία στο Χωριό της Eurovision. Ο κυρίως χώρος διασκέδασης της Eurovision θα βρίσκεται στο Πάρκο Charles Clore.

Χάρτης του Πάρκου Ganei Yehoshua και του Συνεδριακού Κέντρου του Τελ Αβίβ

Το κάμπινγκ θα βρίσκεται εκεί για 2 μήνες. Θα λειτουργήσει τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες για τη Eurovision, καθώς και το Tel Aviv Pride, που είναι το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της πόλης.

Για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision αναμένονται περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Τα τελευταία 3 χρόνια οι επισκέπτες διπλασιάστηκαν και υπολογίζεται ότι το 2019 θα φτάσουν αριθμό ρεκόρ!

Τι θα προσφέρει ο χώρος

  • Βασικός χώρος κάμπινγκ: εκεί, όπου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να στήσουν τις δικές τους σκηνές ή να νοικιάσουν εξοπλισμό για κάμπινγκ.
  • Glamping (συνδυασμός των λέξεων Glamour + Camping): μία νέα αυξανόμενη τάση διαμονής, όπου η φύση συναντά την πολυτέλεια.
  • Τροχόσπιτα πολυτελείας: μεγάλα και άνετα τροχόσπιτα, πλήρως εξοπλισμένα με μπάνιο, κλιματισμό και πολλά άλλα.

Οι υποσχέσεις από τις αρχές

Ο Δήμος Τελ Αβίβ-Γιάφα έχει σαν στόχο να διοργανώσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία Eurovision για τους χιλιάδες τουρίστες που αναμένεται να επισκεφτούν το Τελ Αβίβ. Η Πόλη των Σκηνών (Tent City) είναι μόνο μία από τις πρωτοβουλίες, για τις οποίες εργαζόμαστε με σκοπό να δημιουργήσουμε την τέλεια τουριστική εμπειρία και να σιγουρέψουμε ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα πάντα που θα τους προσφέρει η πόλη. Οι τουρίστες που θα μείνουν στον χώρο κάμπινγκ στο «Κεντρικό Πάρκο του Τελ Αβίβ» θα επωφεληθούν της οικονομικά προσιτής διαμονής και θα μπορούν να χαρούν την ενέργεια της Eurovision μόλις λίγα βήματα από την Expo Tel Aviv.

Ron Huldai, Δήμαρχος Τελ Αβίβ-Γιάφα

Ο τουρισμός στο Ισραήλ έφτασε φέτος τους υψηλότερους αριθμούς όλων των εποχών. Αυτό δημιουργεί νέες προκλήσεις, ειδικά όσον αφορά στη διαμονή. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα εμφανές τους μήνες που θα λάβουν χώρα μεγάλα διεθνή γεγονότα, όπως ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.

Yariv Levin, Υπουργός Τουρισμού του Ισρσήλ

πηγή & φωτογραφία: eurovoix.com, wiwibloggs.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ