ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι KAZKA υποψήφιοι στο Vidbir 2019!

Κατά την προσφιλή του μέθοδο, ο τηλεοπτικός σταθμός UA:PBC, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Vidbir 2019 (βλ. προηγούμενο άρθρο) ανακοίνωσε μέσω επίσημα μέσω tweet την υποψηφιότητα των KAZKA στο Vidbir 2019 για την οποία μας είχε προϊδεάσει λίγες μέρες νωρίτερα (βλ. προηγούμενο άρθρο).

Οι Kazka είναι ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2017, τραγουδάει στα ουκρανικά και παίζει pop με στοιχεία electro folk. Αποτελείται από τους Aleksandra Zaritskaya (φωνητικά), Nikita Budash (πλήκτρα, κιθάρα) και Dmitry Mazuryak (πνευστά). Το τραγούδι τους Plakala (Κλάψε), το οποίο αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση, έχει ξεπεράσει τα 181 εκατομμύρια views στο Youtube και έγινε το νούμερο ένα τραγούδι στα ουκρανικά που κατόρθωσε να μπει στο παγκόσμιο Top 10 του Shazam.

Παράλληλα ο  UA:PBC έδωσε στη δημοσιότητα δύο teasing tweets για καλλιτέχνες που ενδεχομένως να δούμε στο Vidbir 2019 και οι οποίοι είναι έντονα χαραγμένοι στις μνήμες των φανς από τις πρόσφατες συμμετοχές τους στην εθνική προεπιλογή της Ουκρανίας.

Οι KADNAY είναι ένα Ουκρανικό indie pop συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2012 από τους Dmitry Kadnay και Philip Kolyadenko. Έχουν συμμετάσχει δύο φορές στην εθνική προεπιλογή της Ουκρανίας για τη Eurovision το 2017 και το 2018 όπου και τερμάτισαν στην τρίτη θέση πίσω από τον Melovin και την Tayanna, με το τραγούδι τους «Beat of the Universe». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την περσινή συμμετοχή τους.

Η Tayanna, για την οποία σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο την επιθυμία της να προσπαθήσει εκ νέου να εκπροσωπήσει τη χώρα της στην Eurovision, τερμάτισε στην δεύτερη θέση των αντίστοιχων εθνικών τελικών τόσο το 2017 όσο και το 2018.

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται το παζλ των συμμετοχών του Vidbir 2019. Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στον Ιανουάριο θα παρουσιαστούν όλες οι συμμετοχές. Μείνετε συντονισμένοι στον Ogae Greece για όλα τα νέα και τις εξελίξεις που αφορούν την επιλογή της Ουκρανίας για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

[Πηγή/ Φωτογραφία: UA:PBC Eurovision Twitter, vectornews.ru]

Written by 

Related posts

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ