ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η συμμετοχή επελέγη με έναν διεθνή καλλιτέχνη κι είναι «πολύ καλή» (VIDEO)!

Μπορεί τα σχέδια για επιλογή μέσω του διαδικτυακού talent show 1in360 να ναυάγησαν, αλλά ο Άγιος Μαρίνος φαίνεται πως έχει διαλέξει τη συμμετοχή του για το 2019 με έναν διεθνή καλλιτέχνη.

Ο επικεφαλής της αποστολής του κρατιδίου, Alessandro Capicchioni, δήλωσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας (SMRTV) σεχτικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ:

Τις επόμενες εβδομάδες θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δοθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της υλοποίησης της ιδέας για το βίντεο κλιπ.

Ο Γενικός Διευθυντής του SMRTV, Carlo Romeo, πρόσθεσε:

Φέτος δουλέψαμε πολύ σκληρά πάνω σε διάφορα projects γιατί ο διαγωνισμός του Τελ Αβίβ είναι πολύπλοκος για εμάς από πολλές απόψεις. Επιλέξαμε στο τέλος το καλύτερο project, το οποίο μοιραζόμαστε με έναν διεθνή καλλιτέχνη. Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας κι ελπίζουμε ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Καλή τύχη σε όλους τους φίλους στο Τελ Αβίβ που εργάζονται για την επιτυχία μίας τέτοιας εκδήλωσης για την παγκόσμια τηλεόραση.

Ο Άγιος Μαρίνος, στον διαγωνισμό της Λισαβόνας, εκπροσωπήθηκε από τις Jessika και Jennifer Brening με το τραγούδι «Who We Are» αλλά έμειναν στην προτελευταία θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: esc-plus.com]

Related posts

2 Thoughts to “ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η συμμετοχή επελέγη με έναν διεθνή καλλιτέχνη κι είναι «πολύ καλή» (VIDEO)!”

  1. […] Άγιος Μαρίνος, χθες (30/12), σε ανακοίνωσή του, τόνισε πως η συμμετοχή της χώρας για τη Eurovision 2019 έχει ήδη επιλεγεί…. Ίσως αυτός να είναι ο Ροντρίγκο […]

  2. […] Ο Άγιος Μαρίνος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη φετινή συμμετοχή του στη Eurovision. Συγκεκριμένα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας (SMRTV) διέλυσε το αίνιγμα γύρω από τη φράση «διεθνής καλλιτέχνης» στην πρόσφατη ανακοίνωσή της. […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ