EUROVISION 2019: Η πρώτη εικόνα της σκηνής!!!

Πριν από λίγο, σε ανάρτηση του καναλιού KAN στο Facebook δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα της σκηνής της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ!

Μετά από τις αποκαλύψεις σήμερα το πρωί σχετικά με το σχήμα της σκηνής και μετά από την αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους κομματιών που θα την απαρτίζουν, έχουμε επιτέλους την πρώτη πραγματική εικόνα για το σχήμα της!

Σύμφωνα με την ανάρτηση:

Πάρτε μια έκπληξη για το Σαββατοκύριακο: Μια πρώτη γεύση από τη σκηνή της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, σε σχέδιο του Florian Wieder, του σχεδιαστή. Να περιμένετε κι άλλη γεύση σύντομα!

➡ Πώς σας φαίνεται η πρώτη εικόνα της σκηνής;


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ