ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Αποκαλύφθηκε η κριτική επιτροπή του Vidbir 2019!

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν αναλάβει για φέτος την διεξαγωγή του Vidbir 2019, του διαγωνισμού μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, STB και UA:PBC  επιβεβαίωσαν σήμερα ότι δε θα υπάρχουν αλλαγές σχέση με πέρσι στα άτομα της κριτικής επιτροπής για το Vidbir 2019, η οποία θα αποτελείται από τους:

  • Jamala – Νικήτρια του Διαγωνισμού της Eurovision το  2016
  • Andriy Danylko – Κωμικός και γνωστός ως η περσόνα Verka Serduchka
  • Yevhen Filatov (Eugene Filatov) – Μουσικός παραγωγός

Ο επικεφαλής της επιτροπής του SBT δήλωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την κριτική επιτροπή και εξακολουθούμε να μην βλέπουμε την ανάγκη να την αλλάξουμε. Κάθε ένας από τους κριτές μας είναι επαγγελματίας, όλοι είναι δυνατοί στον τομέα τους. Συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Οι αξιολογήσεις τους και η διαφορά στις απόψεις τους για το καλύτερο τραγούδι δημιουργούν ένα πεδίο για έντονες συζητήσεις. Ποιος ξέρει, ίσως φέτος μας περιμένει κάτι καινούργιο και τα μέλη της κριτικής επιτροπής μας να αποφασίσουν ομόφωνα τον νικητή»

Υπενθυμίζουμε ότι εντός του Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για το Vidbir 2019. Μπορείτε να δείτε τα πρώτα ονόματα που ακούγονται σε προηγούμενο άρθρο μας(εδώ)

Οι ημερομηνίες του Vidbir 2019 είναι: 

. Πρώτος Ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2019 

. Δεύτερος Ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2019

. Μεγάλος Τελικός: 23 Φεβρουαρίου 2019

[Πηγή/Φωτογραφία: SBT]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Αναμφισβήτητα, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες εθνικής επιλογής και δεν παραβιάζει καμία διάταξη, αλλά σίγουρα δημιουργεί μια πίεση στους θεατές του Vidbir 2019. Επίσης, αν και ο Ruslan Kvinta δε θα έχει άμεση επιρροή στο αποτέλεσμα, θα είναι ο τέταρτος που θα κάθεται στο τραπέζι των κριτών (δείτε εδώ) […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ