EUROVISION 2019: Lucy Ayoub και Assi Azar η πρόταση του ΚΑΝ για παρουσιαστές του Green Room!

Oκρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Ισραήλ, KAN, ανακοίνωσε ότι προτείνει για παρουσιαστές του Green Room τη Lucy Ayoub και τον Assi Azar.

Lucy Ayoub

Ανήκει στο δυναμικό του KAN, είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη βαθμολογία του Ισραήλ στη Eurovision 2018.

Assi Azar

Είναι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής HaKokhav HaBa για την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision. Στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μαζί με τον Erez Tal το Big Brother καθώς και άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

Εκτός ο Lior Suchard;

Σε άρθρο μας κάναμε λόγο και για τον mentalist Lior Suchard, που προτάθηκε επίσης για παρουσιαστής της Eurovision 2019. Τα πράγματα όμως δείχνουν ότι ο Suchard δεν θα έχει κεντρικό ρόλο παρουσιαστή, αλλά ίσως κάποιον δευτερεύοντα ρόλο, ως κομμάτι του καλλιτεχνικού προγράμματος της βραδιάς.

➡  Η τελική απόφαση και για τους 2 παρουσιαστές του Green Room εξαρτάται τώρα από την EBU.

φωτογραφίες: eurovoix.com, timesofisrael.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ