ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Οι Within Temptation λένε «ναι» στη Eurovision… επιτέλους (VIDEO)!

Οι Within Temptation αποτελούν διακαή πόθο τόσο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Ολλανδίας (AVROTROS) όσο και των Eurofans σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη Eurovision.

Μέχρι πρότινος, το συγκρότημα απέκλειε κάθε ανάμειξη του στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, το 2016, στην εκπομπή «Late Night» του RTL, σύμφωνα με το Wiwibloggs, είχαν δηλώσει: «Όχι! Μας αρέσει η Eurovision, την παρακολουθούμε. Πιστεύουμε ότι έχει γίνει καλύτερη τα τελευταία χρόνια, αλλά θα τα πηγαίναμε χειρότερα σε σχέση με το μουσικό είδος μας».

Η αλήθεια είναι πως το μουσικό είδος που εκπροσωπούν οι Within Tempation, το συμφωνικό μέταλ, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στον διαγωνισμό της Eurovision, αν και το συγκρότημα είναι παγκοσμίως γνωστό με πορεία τουλάχιστον 22 χρόνων.

Εντούτοις, το όνομα της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Sharon den Adel, ήταν μεταξύ εκείνων που σκέφτονταν οι ιθύνοντες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Ολλανδίας για τον διαγωνισμό που διεξήχθη στη Λισαβόνα, τον περασμένο Μάιο. Παρ’ όλα αυτά, τη χώρα εκπροσώπησε ο Waylon με το «Outlaw In ‘Em» φτάνοντας μέχρι τη 18η θέση του τελικού.

Οι Within Temptation φαίνεται, όμως, πως πλέον είναι θετικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής τους στη Eurovision. Η Sharon den Adel κι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Ruud Jolie, εμφανίστηκαν στο «RTL Boulevard». Ο γνωστός μουσικός παραγωγός Ronald Molendijk τούς ώθησε στο να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Όταν η συνέντευξη κοινοποιήθηκε στη σελίδα τους στο Facebook, απάντησαν πως θα το σκεφτόντουσαν. Αυτή την περίοδο, οι Within Temptation βρίσκονται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική στο πλαίσιο προώθησης του τελευταίου άλμπουμ τους με τίτλο «Resist». Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 19 Μαρτίου. Ο χρόνος ίσως υποδεικνύει πως θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τη Eurovision έως και τον Μάιο.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ