Το ετήσιο pre-final party του OGAE Greece!

Με ένα λαμπερό party προς τιμήν των υποψήφιων καλλιτεχνών του εθνικού τελικού, ο OGAE Greece υποδέχεται μέλη και φίλους του Σωματείου, την παραμονή της τελικής επιλογής της Ελλάδας για την Eurovision 2012.

Η εκδήλωση του Συλλόγου μας, που με το πέρασμα των χρόνων έγινε θεσμός στη συνείδηση των θαυμαστών του διαγωνισμού, ανοίγει φέτος τις πύλες της λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της κρατικής τηλεόρασης, για να παρουσιάσει τις υποψήφιες συμμετοχές, σε μια βραδιά που θα τα έχει όλα: μουσική, πολύ τραγούδι και χορό, λαμπερούς καλεσμένους αλλά και πολλές ανατρεπτικές εκπλήξεις.

Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Μαρτίου, ο OGAE Greece “φοράει τα καλά του” και σας υποδέχεται στο φημισμένο Messiah Club, στο κέντρο της Αθήνας. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης είναι η αγαπημένη στους eurofans Μπέσυ Αργυράκη (Ελλάδα 1977, “Μάθημα Σολφέζ”), ενώ τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους δύο εκπρόσωποι χωρών της φετινής Eurovision: η ‘Ηβη Αδάμου από την Κύπρο και η Anggun από τη Γαλλία. Οι καλεσμένες μας θα ερμηνεύσουν για τους παρευρισκόμενους τα τραγούδια με τα οποία θα διαγωνιστούν σε λίγους μήνες στη σκηνή του Μπακού.

Το Messiah Club βρίσκεται στην οδό Καρνεάδου 25, στο Κολωνάκι, ενώ η εκδήλωση ξεκινά στις 21:00. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό). Θα είναι πραγματική χαρά κι ευτυχία για εμάς να σας υποδεχτούμε στο pre-final party μας και να διασκεδάσουμε παρέα, υπό τους ήχους του αγαπημένου μας μουσικού διαγωνισμού!

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 21:00!

Θανάσης Νάκος

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ανησυχώ καθόλου! Είναι σιγουρότατο πως και αυτή η εκδήλωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μη σας πω ακόμα καλύτερα!

  2. ρε παιδια θα θελα πολυ να βρεθω…ωραια φαση.αλλα ειμαι απο σαλονικα.καντε το και εδω πανω μια φορα.διοργανωστετο μια φορα κα στη θεσσαλονικη στο vogue ας πουμε.θα χεστειτε στο ταλιρο.εγγυημενα.ολα πρεπει να τα απολαμβανει η αθηνα δλδ?αδικο!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ