ΜΑΛΤΑ: Οι πρώτοι έξι συμμετέχοντες των live shows!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε στην Μάλτα η διαδικασία του “six chair challenge”! Χτες το βράδυ μεταδόθηκε από το κανάλι TVM, το πρώτο από τα δύο Judges Houses του X Factor  Μάλτας.

Σε αυτό το στάδιο, οι  24 εναπομείναντες υποψήφιοι αναμετρήθηκαν μπροστά στους μέντορες τους και ο καθένας επέλεξε τους 3 υποψηφίους που επιθυμεί από την ομάδα του, για να διαγωνιστούν στα live shows.

Στο σημερινό επεισόδιο, διαγωνίστηκαν οι ομάδες των κοριτσιών (girls) και των Overs! Κάθε διαγωνιζόμενος αξιολογήθηκε τόσο από τον coach της ομάδας, αλλά και από έναν quest κριτή.

Κατηγορία “Girls” (coach: Keith Debono quest:  Mike Hedges)

Οι 3 κοπέλες οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και την θετική ψήφο των δύο ειδικών ήταν:

  • Michela Pace

  • Nicole Frendo

  • Kelsey Bellante

Κατηγορία “Overs” (coach: Ray Mercieca  quest: Matthew James Borg)

Οι 3 καλλιτέχνες οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και την θετική ψήφο των δύο ειδικών ήταν:

  • Ben Purplle

  • Petra

  • Franklin Calleja

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Judges Houses show, έχουμε τους πρώτους 6 από τους συνολικά 12 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στα Live shows του X Factor της Μάλτας. Την επόμενη Κυριακή θα περάσουν από την ψυχοφθόρα διαδικασία των Judges Houses οι κατηγορίες των αγοριών (boys) και των groups. Οι 6 καλλιτέχνες λοιπόν που θα τα καταφέρουν, θα ολοκληρώσουν το παζλ των 12 υποψηφίων και θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να εκπροσωπήσουν τη Μάλτα στη Eurovision του Τελ Αβίβ!.

Για όλα τα νέα από την Eurovision 2019 και την επιλογή του εκπροσώπου της Μάλτας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

[Πήγη: wiwibloggs]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Την προηγούμενη εβδομάδα, διεξήχθη το πρώτο από τα δύο Judges Houses show, όπου επιλέχθηκαν τα πρώτα έξι άτομα για τα Lives του X Factor! Χτες το βράδυ, μεταδόθηκε από το κανάλι TVM, το δεύτερο Judges Houses με το οποίο συμπληρώθηκε η 12αδα των Lives. Μπορείτε να θυμηθείτε τα έξι άτομα που πήραν το εισιτήριο για τα lives από τις ομάδες των κοριτσιών και των Overs σε παλαιότερο μας άρθρο. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ