ΤΣΕΧΙΑ: Ξεκίνησαν τα teasers για τους φιναλίστ του ESCZ 2019!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η Τσεχία πέρσι με το τραγούδι «Lie to me» και τον Mikolas Josef που έλαβε την υψηλότερη θέση της χώρας (6η) στην ιστορία της στο διαγωνισμό, το ενδιαφέρον για τη Eurovision στη χώρα αυξήθηκε κατακόρυφα!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας, η κρατική τηλεόραση της χώρας CT επέλεξε τον Mikolas να ανακοινώσει τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν στους συμμετέχοντες στο ESCZ 2019! Μέσα από την ιστορία του στο instagram ο δημοφιλής πλέον καλλιτέχνης της Τσεχίας ανακοίνωσε ότι στον τελικό του ESCZ 2019 συμμετέχουν:

  • 8 συνολικά καλλιτέχνες
  • 1 συγκρότημα
  • 4 γυναίκες
  • 3 άνδρες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή το CT ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook που αφορά στη Eurovision μιας σειράς από teaser σχετικά με τους 8 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο ESCZ 2019. Το πρώτο teaser έδειχνε φωτογραφίες από τους καλλιτέχνες καθώς επέλεγαν έναν κλήρο, που αφορούσε μάλλον στη σειρά εμφάνισής τους στον τελικό. Μόνο που σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνονται μόνο ο κλήρος, τα χέρια τους και λίγο από την εμφάνισή τους!

Posted by Eurovision Song Contest Czech Republic on Thursday, December 20, 2018

Κάτω από αυτό το teaser και τις φωτογραφίες οι χρήστες του facebook καλούνται να μαντέψουν ποιοι είναι αυτοί οι καλλιτέχνες… εγχείρημα δύσκολο όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τα σχόλια. Οι περισσότεροι προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο, και από χαρακτηριστικά του σώματος ή και από τα ρούχα! Ένας fan μάλιστα δείχνει να έχει βρει την Hana Barbara, από τα ρούχα που φορούσε!

Επίσης, ο Jakub Ondra του οποίου το τραγούδι ‘Space Shushi» είναι διαθέσιμο όπως έχουμε γράψει σε άρθρο μας φέρεται να είναι ένας από τους 8 καλλιτέχνες και μάλιστα το #2.

Άλλα ονόματα που έχουν αναρτηθεί ως «μαντεψιές» από τους fans είναι των Tereza Mašková, Adam Mišík, Jan Bendig, Light&Love, Debbie, Pam Rabbit, Eva Burešov και Lina Karo.

Χθες αναρτήθηκε και το δεύτερο teaser στη σελίδα της Τσέχικης τηλεόρασης για τον διαγωνισμό. Σε αυτό οι fans καλούνται να μαντέψουν τους υποψήφιους του ESCZ 2019 από τα… μάτια τους! Με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα μόνο τα μάτια των καλλιτεχνών, αλλά σε ασπρόμαυρη απόχρωση, ζητείται να τους μαντέψουν… κάτι αρκετά δύσκολο επίσης, καθώς δεν ξέρουν το χρώμα των ματιών…

TEASER #2Tak tady si můžete rozbalit váš PRVNÍ VÁNOČNÍ DÁREČEK !!! 🎁🎁🎁Zvládnete dát dohromady oko s rukama? Udělali…

Posted by Eurovision Song Contest Czech Republic on Monday, December 24, 2018

Κάποιοι έχουν καταφέρει να κάνουν μαντεψιές και μάλιστα αρκετά συγκεκριμένες όπως φαίνεται…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Οπότε και πάλι τα ονόματα που φαίνεται να θεωρούνται σίγουρα για τον Τσέχικο Τελικό από τις απαντήσεις στα δύο πρώτα teasers είναι: Tereza Mašková, Pam Rabbit, Jan Bendig, Jakub Ondra, Hana Barbara, Adam Misik…

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου που το CT, όπως έχει ανακοινώσει, θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των 8 φιναλίστ, αναμένονται και τα επόμενα teasers που – ίσως – διαφωτίσουν περισσότερο τους fans!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και για την επιλογή της συμμετοχής της Τσεχίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Written by 

Related posts

One Thought to “ΤΣΕΧΙΑ: Ξεκίνησαν τα teasers για τους φιναλίστ του ESCZ 2019!”

  1. […] φορέας σχετικά με τους συμμετέχοντες (δείτε εδώ). Με βάση την πρόσκληση, οι συμμετέχοντες είναι οι […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ