OGAE GREECE: Η Anggun επίσημη προσκεκλημένη στο pre-final party μας!

Μια ξεχωριστή καλεσμένη θα κάνει την εμφάνισή της στο party που διοργανώνει ο OGAE Greece την παραμονή του ελληνικού τελικού της Eurovision 2012, το οποίο περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και λαμπερούς προσκεκλημένους.

Ανάμεσα στους Έλληνες υποψήφιους καλλιτέχνες, τη βραδιά θα λαμπρύνει με την παρουσία της και η εκπρόσωπος της Γαλλίας στον φετινό διαγωνισμό, Anggun. Η ερμηνεύτρια του “Echo (You And I)” αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Σωματείου μας για να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνουμε προς τιμήν του ελληνικού τελικού. Η Anggun θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να εμφανιστεί ως guest star στην τηλεοπτική μετάδοση της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού, που πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Μαρτίου.

Το pre-final party του OGAE Greece θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν, δηλαδή την Κυριακή 11 Μαρτίου. Το γνωστό Messiah Club στο κέντρο της Αθήνας θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τα μέλη του σωματείου μας, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν και να απολαύσουν από κοντά μια βραδιά με πολύ κέφι, τραγούδι, χορό και φυσικά πολλή λάμψη από τους αστέρες της Eurovision που θα δώσουν το παρών.

Το Messiah Club βρίσκεται στην οδό Καρνεάδου 25 στο Κολωνάκι και η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 21:00. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό. Ο OGAE Greece θα χαρεί να σας καλωσορίσει και να περάσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά!

Θανάσης Νάκος

 

Η εμφάνιση της Anguun στον εθνικό τελικό της Βουλγαρίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σόφια.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπιζω να μην πλερωνει η ΕΡΤ για την διαμονη της εν λογω κυριας… δεν το λεω για το σωματειο, απλα επειδη θα ειναι στον τελικο ως καλεσμενη (λεμε τωρα… το ζητησε μπας και παρει ακαν ψηφο με το παλιο τραγουδο που εχει)

  2. Επειδή διακρίνω μια ανησυχία, τα έξοδα διαμονής θα τα πληρώσει η ίδια η εκπρόσωπος της Γαλλίας, η οποία δεν έχει αφήσει τελικό για τελικό, αλλά καλά κάνει αφού θέλει να χτυπήσει υψηλή θέση! Το αν θα το καταφέρει, είναι άλλο θέμα!!!

    • Εσυ μπορει να εισαι σε καμια θεσουλα και να αρμεγεις απο το κρατικο κορβανα γιαυτο να το παιζεις large…

      • Όχι δεν άρμέγει το δημόσιο, ιδιωτικός υπάλληλος είναι, αλλά γιατί τέτοια αδιακρισία αγαπητέ gus που θίγεις χωρίς μάλιστα να αποκαλύπτεις την ταυτότητά σου;

      • καταρχην το σχολιο γραφτηκε περισοτερο για πλακα στο σχολιο που εκανε “διακρινω μια ανησυχιᨔ…

  3. Χαχαχα ρε Αλέξανδρε δε σε ξέρω και δε με ξέρεις, αλλά το περίμενες ότι θα το άκουγες κι αυτό? Χαχαχαχαχα εκτός κι αν ο φίλος Gus κάνει πλάκα! Που μάλλον πλάκα κάνει αλλά…
    Πολύ exotic looks έχει η κοπέλα. Πολύ όμορφη αλλά από τραγούδι…

  4. ο μαιντανος της eurovision..και στο καζακτσαν και στην κινα να φτασει δεν θα τα παει καλα μαυτο το τραγουδι η κατα τ’αλλα πολυ ομορφη ινδονησια..

  5. *καζακσταν..ρε παιδια βαλτε και μια επεξεργασια στο μηνυμα που γραφει ο καθενας..μας εσπασε τα νευρα..πριν αλλαξει μορφη το site ειχε edit σαυτα που εγραφες..

  6. Donna, δυστυχώς η έννοια της ελεύθερης έκφρασης σ’ αυτήν την έρμη χώρα είναι εντελώς παρεξηγημένη, αφού ο κάθε γελοίος νομίζει πως μπορεί να εκτοξεύει αόριστες και αβάσιμες κατηγορίες! Λυπάμαι, δε θ’ ασχοληθώ με το κάθε υποκείμενο που γράφει ό,τι του έρχεται στο αρρωστημένο του μυαλό! Και πάλι σ’ ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

    • Στα επιστρεφω,εξαλλου τα φασιστοειδη παντα το παιζουν ιδεολογοι , ενω θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να βριζουν!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ