ΓΕΩΡΓΙΑ: Αναζήτηση τραγουδιών από το κρατικό κανάλι!

Ο κρατικός φορέας της Γεωργίας ξεκινάει την αναζήτηση, για το τραγούδι που θα εκπροσωπεί τη χώρα στο 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι υποβολές των τραγουδιών μπορούν να γίνουν στο email: eurovision@gpb.ge αλλά και ταχυδρομικώς στο GPB, μέχρι την 1 Φεβρουαρίου. Τα υποβληθέντα τραγούδια πρέπει να είναι λιγότερο από 3 λεπτά. Μαζί με το τραγούδι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν και ένα μικρό βιογραφικό τους.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Γεωργία, στον διαγωνισμό της Eurovision, θα ερμηνεύσει ο νικητής του μεγάλου τελικού του «Georgian Idol» (Sakartevlos Varsk’vlavi), της εκπομπής μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision. Ο τελικός του «Georgian Idol», θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. Αρκετά πιθανό είναι την βραδιά του τελικού να ακουστεί και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Γεωργία στο Τε Αβίβ.

Το Georgian Idol θα μεταδοθεί από το GPB και θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου 2019 και θα διαρκέσει συνολικά περισσότερο από δύο μήνες. Ακολουθώντας αυτό τον τρόπο επιλογής καλλιτέχνη, το κρατικό κανάλι ευελπιστεί να σβήσει την περσινή αποτυχημένη εμφάνιση της συμμετοχής τους στην Eurovision.

 

πηγή: esckaz.com

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ