ΚΥΠΡΟΣ: Η Τάμτα μίλησε στο ΡΙΚ για τη συμμετοχή της!

ΗΤάμτα, σε ζωντανή σύνδεση με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στη σημερινή (21-12-2018) εκπομπή «Happy Hour» στο ΡΙΚ 1, μίλησε για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό Μεγαλονήσου. Προηγήθηκε το πρωί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ότι η Τάμτα θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η Τάμτα ρωτήθηκε κατ’ αρχάς για τα συναισθήματά της σχετικά με την ανάθεση να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Μεγάλη μου χαρά, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, τιμή μου και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο ΡΙΚ, που για 2η συνεχόμενη χρονιά μου κάνει πρόταση. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να σας κάνουμε όλους περήφανους.

«Ένας βασικός παράγοντας για μια τέτοια απόφαση είναι το τραγούδι. Όταν άκουσες για πρώτη φορά το τραγούδι, τι σου είπε το ένστικτό σου

Είναι ένα καθαρόαιμο ποπ κομμάτι. Είναι σε είδος που εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια, από έναν δημιουργό που έχει γράψει παγκόσμιες επιτυχίες. Το άκουσα, το αισθάνθηκα και πάμε μ’ αυτό.

Η Τάμα επίσης δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πίσω από το τραγούδι βρίσκεται ο Alex P, καθώς και η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκε να συμμετάσχει. Τόνισε επίσης τη συνεργασία της με τον δημιουργό το 2015 στο τραγούδι «Unloved» που προοριζόταν για την Ελλάδα.

Σε ερώτηση που της τέθηκε για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει προκριθεί 8 φορές στον Τελικό της Eurovision, απάντησε χαρακτηριστικά:

Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει. Είναι ένας διαγωνισμός που έχει λίγο άγχος, αλλά ο ενθουσιασμός υπερισχύει σ’ αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω με όλη αυτή την ομάδα, με τη δουλειά που θα κάνουμε, γιατί έχω πολλή όρεξη να δουλέψω γι’ αυτό το πρότζεκτ που θα παρουσιάσουμε, θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Εξαρτώνται όμως πολλά από τις κριτικές επιτροπές και τον κόσμο.

Για τον τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού είπε ότι ακόμα είναι λίγο νωρίς, αλλά η ίδια «φτιάχνει» τις εικόνες στο μυαλό της. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες σ’ αυτήν τη φάση.

Η Τάμτα μίλησε επίσης για την επίσκεψή της στην Κοπεγχάγη το 2014 για να υποστηρίξει τους Freaky Fortune & Risky Kidd στον Διαγωνισμό:

Ήμουν μέσα στο κοινό και δεν σας κρύβω ότι μου ήρθε τρομερή επιθυμία να ανέβω στη σκηνή. Ο κόσμος είναι τόσο ενθουσιασμένος εκείνη τη στιγμή, κάτι που με γεμίζει και χαίρομαι πάρα πολύ που θα το ζήσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Τέλος, η Τάμτα υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κάνει τους Κύπριους να νιώσουν περήφανοι και έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας «See you in Tel Aviv!».

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη:


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ