ΙΣΡΑΗΛ: Κινδυνεύει να χάσει τη θέση του παρουσιαστή ο Erez Tal;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Erez Tal προτάθηκε από τη δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ για παρουσιαστής της Eurovision 2019 μαζί με την Bar Refaeli. Από χθες όμως η απόφαση αυτή θα πρέπει να πληρεί τους όρους του καναλιού, στο οποίο εργάζεται ο Tal.

Οι όροι

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Walla, το ιδιωτικό κανάλι Keshet 12, από όπου προέρχεται ο Erez Tal, έθεσε τον όρο ότι θα τον εγκρίνει για παρουσιαστή, μόνο εφόσον ο KAN δεσμευτεί ότι θα διεξαγάγει και για το 2020 το HaKokhav HaBa (The Next Star). Αυτό σημαίνει ότι ζητάει η επιλογή του εκπροσώπου για τη Eurovision 2020 να γίνει και πάλι μέσα από το σόου αυτό, όπως και φέτος.

Η επιστροφή του εθνικού τελικού;

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ σκέφτεται να επαναφέρει τον εθνικό τελικό Kdam Eirovizion ή κάποια άλλη διαδικασία επιλογής.

Το κανάλι Keshet όντως έφερε μια λίστα με όρους και προϋποθέσεις στον ΚΑΝ, αλλά πρόκειται για δημόσιο οργανισμό και δεν μπορεί εύκολα να συμφωνήσει με τις απαιτήσεις ενός ιδιωτικού φορέα. Έχει πολύ αυστηρούς κανόνες που δεν επιτρέπουν την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Δεν μπορούμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για την επιλογή της Eurovision για άλλον έναν χρόνο. Τέτοιες υποθέσεις αποφασίζονται μέσω δημόσιου διαγωνισμού και έγινε συμφωνία για έναν μόνο χρόνο.

Εκπρόσωπος του KAN

φωτογραφία: eurovoix.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ