Το Poll του Ogae Greece συνεχίζεται! Τα έως τώρα αποτελέσματα!

Το Poll του Ogae Greece, σχετικά με τις φετινές ελληνικές υποψηφιότητες για την Eurovision κλείνει ήδη 2η εβδομάδα και το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας συνεχίζεται αμείωτο. Μία ημέρα πριν τον Ελληνικό τελικό, είναι ενδιαφέρον να δούμε πως διαμορφώνονται τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι της Aphrodisiac, ενώ ακολουθεί το No Parking του συγκροτήματος Velvet Fire. Πιο αναλυτικά οι 4 υποψηφιότητες, έως αυτήντην ώρα, λαμβάνουν:

01.Ελευθερία Ελευθερίου – Aphrodisia51.77%  (2,266 votes)

02.Velvet Fire – No Parking 17.02%  (745 votes)

03.Cassiopeia – Killer Bee 15.76%  (690 votes)

04.Dora – Baby I’m Yours 15.44%  (676 votes)

 

Μπορείτε να ψηφίζετε εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. oi ellines mexri stigmis kanoun to autonoito…stelnoun to kommati pou exei tis perissoteres pithanotites na plasaristei oso pio psila ginetai sto baku…kai auto den einai allo apo to aphrodisiac tis eleutherias…as elpisoume oti to idio tha sumvei kai to vradu tou ethnikou mas telikou…

  2. to aphrodisiac,sto baku me kl skoinhkh parousia 8a klepsei pollous pshfous kai 8a 3ypnhsei ts koimismenous thle8eates apts toses balantes ts vradias!!!!GOGOGO!!!!!!!!!!APHRODISIAC!!!!!!!!!!! <3

  3. Προτιμω “killer bee” αλλα και το “Afhrodisiac” καλο ειναι.Νομιζω οτι το λαιβ θα ξεκαθαρισει σε πολλους απο εμας ποιο πραγματικα ΑΞΙΖΕΙ να παει…εκει θα φανει ποιο τραγουδι πλησιαζει την στουντιο εκδοχη και ποιο…ειναι αλλο τραγουδι…!!!

  4. ti vlakeies einai auta!
    pragmata pou apoprosanatolizoun ton thle8eath stis duskoles meres pou zoume!
    ant na 3upnhsoume koimomaste olo kai perissotero!

  5. δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο σταρ πανε με το ετσι θελω να δημιουργησουν θεμα και να αναψουν φωτιες απο το πουθενα…δεν ειπε κατι κακο η ελευθερια για την ντορα και τα προσωπικα της,απλα ρωτηθημε σε ενα θεμα και απντησε τι πιστευει.και η ντορα επισης δεν της κραταει καμια κακια.προφανως επειδη τη μυριζονται τη δουλεια για το ποιο κομματι θα βγει(βλακες δεν ειναι) κανουν τα παντα για να μειωσουν την δυναμικη και το ρευμα του afrodisiac και εξυμνουνε με τον πιο γελοιοδεστατο τροπο την ντορα.πολυ αδερφιστικη τακτικη.εχει καταντησει αηδια το σταρ

  6. επισης καπου πηρε το ματι μου οτι και το killer bee και το aphrodisiac ειχαν προταθει για τον τελικο της κυπρου για την ηβη αδαμου αλλα απορριφθηκαν απο την sonny.ξερει να με πει κανεις αν οντως ισχυει αυτο?δηλαδη οτι πεταει η sonny το παιρνει η universal μετα ως δευτεροκλασσατο?

    • δεν ξερω αν ισχυει ..αλλα οτι η ηβη απερριψε αυτα τα κομματια ως μετρια η ασχημα και το la la love και το call the police ειναι η επιτομη της τεχνης της δημιουργικοτητας και της πρωτοτυπιας???πολυ ιθανο παντως να δει την πλατη μας και παλι η κυπρος κι ας στελνει το ”αριστουργημα” la la love..

  7. Είναι σίγουρο και πάλι πως θα πάει αυτό που θα κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και κρίμα που θα παρουσιαστούν play-back (απ’ ό,τι ακούγεται), και δε θα έχουμε την ευκαιρία να κρίνουμε τις φωνητικές τους δυνατότητες! Τέλος πάντων, ας πάει το καλύτερο κομμάτι!

    • Έλεος …
      Δεν πρέπει να αξιολογήσει ο κόσμος τις φωνητικές δυνατότητές τους live? Μόνο ποιός έχει τη χάρη να λικνίζεται. Σε διαγωνισμό τραγουδδιού κι όχι χορού ή χαριτωμενιάς πάνε

  8. Giannimits..ολο κρινεις την Ηβη και την Ηβη εχεις κατι προσοπικο μαζι της???προσεξε πως μιλας λιπον..

  9. οχι προς θεου φιλε μου marino..απλα πρεπει να δεχομαστε και την σκληρη κριτικη..και για να ξεκαθαρισω δεν με ενοχλει η κυπριακη συμμετοχη μια χαρα τραγουδακι εχει..απλα λεω να προσγειωθειτε γιατι δεν ειναι δα και κανενα αριστουργημα οπως επισης δεν ειναι και φαβορι..και για τις ελληνικες συμμετοχες και οποιο παει παλι εχω αρνητικη αποψη γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο εχουμε στειλει..
    το 2007 να σε πληροφορησω για να μη νομιζεις εχω κατι με την κυπρο,ειχα πορωθει με την ευριδικη και επαθα σοκ που δεν περασε στον τελικο..γιατι οντως ηταν ενα κομματι πολυ μπροστα και αρτιο και οχι ποπ τσιχλοφουσκα..

  10. Eλπίζω να τραγουδήσουν ζωντανά και χωρίς μαγνητοφωνημένα backvocals. Δεν μπορείς να έχει 5 χορευτές και να να σιγοντάρει το cd στα φωνητικά.Πρέπει οι κανονισμοί να είναι ίδιοι με της ΕBU. Μόνο έτσι έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη. Κακά live φωνητικά μπορεί να καταστρέψουν ένα τραγούδι (βλέπε Ρακιντζή)

  11. Ναι. Του Ρακιτζή τα φωνητικά του έφταιξαν
    (μου θυμίζει τη ρήση: της κοντής ψ*λής και τα μαλλιά της φταίνε)
    Ο καλός θεός να βάλει το χεράκι του φέτος, να παρουσιαστούν τα τραγούδια όμορφα και ανεξάρτητα από τι αρέσει στον καθένα μας, να στείλουμε αυτό που θα πάει καλύτερα.

    Ακόμα κι αν δεν περάσουμε, τότε να ”πέσουμε” αξιοπρεπώς αν γίνεται. όχι άλλες σάχλες, όχι άλλες τσιχλόφουσκες Αρμενίας 2011!!

  12. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ας στειλουμε την πατατα το aphrodisiac!to baby i’m yours xilies fores kalutero!αντε και αυτην την χρονια θα δουμε την γλυκα του αποκλεισμου…

  13. Επίσης θελω να πω,πως σχεδον ολοι εδώ μέσα λένε για την κίνηση της Ήβης,απο που γνωρίζετε πως στον Κυπριακο Τελικό τα έδωσε ολα??Μπορει να κραταει κάποια εκπλιξη για τον Μάιο και θα παθετε την πλάκα σας για αυτά που κοροϊδεύετε τόσο καιρό,για την κινηση της! Αίσχος!

  14. omg!!!!2o t no parking???? O.o tespa nomizw pws t koino evgale nikhth(aphrodisiac)!!!!kai an paei h ntora,poy einai teleytaia,milame gia megalh klepsia!!!!as paei t kalutero 🙂 mono 24wres mas xwrizoun apto apotelesma….ayrio 8a dw8ei h telikh maxh!!!!!!

  15. Προσωπικα δεν θα προτιμουσα το baby i am yours διοτι δεν εχει κορυφωση πουθενα… αν εξαιρεσουμε λιγο την γεφυρα οπου η Dora δεν τραγουδαει μετα την γεφυρα το τραγουδι δεν δυναμωνει δεν κορυφωνεται αλλα ειναι το ιδιοοοοοοοοο! Αν η μελωδια καπως αλλαζε ( γινονταν πιο δυναμικη) θα ηταν καλο!! Γι’΄αυτο προτιμω της Ελευθεριου που εχει ρυθμο! Δεν σημαινει οτι το θεωρω καλο τραγουδι ή αριστουργημα… το θεωρω κατωτερο ως τραγουδι απο αυτο της Καλομοιρας…. Δεν ξερω… τι να πω… ισως αν τα δω αυριο στον τελικο μπορει να επιλεξω και το no parking… θα δουμε! Ας ελπισουμε να ειναι live ωστε να δουμε… οτι μπορουν και οι
    Τεσσερις να τραγουδισουν (εστω πρωτη φωνη)!!!

  16. προτιμω το aphrodisiac,αλλα απο μια μερια,πιστευω οτι το no parking εχει αρχισει να παιρνει τα πανω του,οσο τα ξανακουμε..απλα σκεφτειτε οτι απο τελευταιο εχει φτασει δευτερο..!

  17. AN APO TO TELIKO …….PERASOYME STON TELIKO………….FETOS………… TI NA PW ……KAPOIOI MAS AGAPANE………….!!!!!!!!!!!!!!
    MIA APOGOHTEYSH FETOS……….. XWRIS EMPNEYSH ……..AKOYSTE SERBIA,AKOYSTE ISLANDIA, AKOYSTE ISPANIA………..MILAME GIA MOYSIKH ……OXI GIA SAXLOTRAGOUDA…………H ELLADA PHRE THN KATW BOLTA…………. OXI MONO DHMOSIOIKONMIKOPOLITIKA…………ALLA KAI MOYSIKA……………KRIMAaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • Μα τι λες τωρα?Θα αφησει ο Ελληνας το μπουζουκακι και θα τρεχει για πουρναρια?Οπως η Τουρκια αφησε το τσιφτετελι και επιασε κιθαρες και τον Ρομποκοπ ή οπως η Γερμανια αφησε το Oktoberfest και επιασε τα ποπαδικα (που τους δικαιωσαν?) Αλιμονο μας! 😛

  18. Μπράβο στους Velvet Fire που από τελευταίοι και ξεγραμμένοι μπορούν να κάνουν και την ανατροπή… Μακάρι γιατί είναι συμπαθέστατα παιδιά χαμηλού προφίλ και επίσης το τραγούδι τους είναι κάτι πολύ διαφορετικό..Στη σκηνή πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και αύριο και ίσως γιατί όχι και στο Μπακού.

  19. Ακριβώς όπως το top μου είναι τα αποτελέσματα…Και τελικά οι Έλληνες φέτος δεν είμαστε κολλημένοι γιατί είδατε πώς άλλαξαν τα αποτελέσματα μετά τα videos…Ανέβηκαν οι velvet fire που ήταν και το πιο θεατρικό με ενδιαφέρον και όχι μονότονο(δεν μιλάω γενικά, σε σχέση με τα άλλα). Αν και η Ελευθερία περίμενα να πέσει λίγο γιατί το video ήταν κάπως μέτριο! Αλλά και πάλι σαν τραγούδι υπερισχύει το aphrodisiac, θα δείξει αύριο! Ευτυχώς θα είμαι εκεί για να δω από πρώτο χέρι. Αλλά αν είναι playback νομίζω ότι θα απογοητευτούν όλοι…

  20. μπραβο στους velvet fire και το no parking.εξαιρετικο τραγουδι ροκακι και πιο πρωτοτυπο απο τα αλλα.θα παθουν την πλακα τους οι ευρωπαιοι αμα το στειλουμε γιατι θα αποτελει μια προταση απο ελλαδα τελειως διαφορετικη απο τα μπουζοκοποπ και θα τους εκπληξει ευχαριστα σιγουρα.ευγε και σε σενα απλε ανωνυμε ελληνα που το ανεβασες στην δευτερη θεση καθως και μεγαλυτερη αξια καλλιτεχνικη εχουν τα παιδια η μει και το παλικαρι απο ντορα εξερευνητρια και χορευτριες του θεμου!!(εγω τους συμπαθησα μαζι με το εκκεντρικο πλην ομως επαγγελματικο στιλ τους)τα καλυτερα τραγουδια ειναι αυτο και το αφροντισιακ οντως.αλλα εγω κολαντριζομαι να γινει καμια τρελη ανατροπη σημερα,να μας καταπληξουν και να στειλουμε επιτελους κατι ροκ(πιο ωραιο σαφως απο τα κοκκινα χαλια περσυ).ειναι πολυ catchy το no parking κι ακουγεται ωραια στο αφτι.η μεγαλυτερη συμβουλη ρε παιδια ομως ειναι για σημερα ψηφιστε με βαση οπωσδηποτε και την σκηνικη παρουσια.εγω ημουν ενας απλος ανωνυμος ελληνας ψηφοφορος που γουσταρε και θα ψηφιζε σιγουρα την ελευθερια.ομως ενω την λατρευω,με κερδιζουν σημαντικα οι velvet fire με το no parking.αρχισαν να αποκτανε το δικο τους ρευμα και φαινεται στα polls.προς το παρον αυτο ψηφιζω αλλα θα περιμενω να δω τις εμφανησεις και τα φωνητικα και αναλογα μετα
    ο μοναδικος τροπος που μπορουν να κανουν την ανατροπη οι velvet ειναι σκηνικα αλλα κυριως φωνητικα.οποτε θα ειναι εγκλημα να παιχτουν αυριο ολα τα κομματια playback καθως ετσι σιγουρα θα παει η ελευθερια που επισης ειναι πολυ καλη.no parking θα ψηφισει και η ελεονωρα μελετη οπως το παραδεχτηκε ανοιχτα.ειναι επισης ενας καλος τροπος να μην ανταγωνιστουμε και κλεψουμε ποπ βαθμους απο την κυπρο που παει για πρωτια,ενω με το aphrodisiac ισως μπουν σε μεγαλη κοντρα.
    οπως και να’χει σε καθε περιπτωση μην ειστε προκατειλλημενοι.περιμενετε και μετα κρινετε…

  21. 1) Το περσινο της τραγουδι ειναι καλυτερο απο ολα, ομως το φετινο ειναι μια απογοητευση σε σχεση με το περσινο…

    2) Εχει το καλυτερο ρεφρεν απο ολα ως εκει… Το σοου που πανε να πλασσαρουν δεν νομιζω να εχει περαση στην Γιουροβιζιον…

    3) Αν και μπαινει καπως “αποτομα” ειναι το πιο ισορροπημενο τραγουδι, και με πολλες δυνατοτητες αξιοποιησης στην σκηνη και η Γιουροβιζιον, ως γνωστον ειναι σοου και οχι τραγουδι

    4) Ισως το καλυτερο τραγουδακι, αλλα καπως ανευρο…

    Οποτε Κασσιοπεια, αλλα οποιο και να παει δεν θα πατωσει, με τις πολλες βαλκανικες χωρες που συμμετεχουν, οταν περναμε τελικο, πηγαινουμε και καλα, αφου αποκλειονται οι μισες…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ