ΙΤΑΛΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 12 καλλιτέχνες του Sanremo 2019!

Μόλις εχτές το βράδυ, στην prima serata του Sanremo Giovani ανακοινώθηκαν οι μισοί υποψήφιοι καλλιτέχνες του Sanremo 2019! Ανά περίπου μισή ώρα οι δύο παρουσιαστές γνωστοποιούσαν κι από 2 ονόματα, με τελευταίο φυσικά του νικητή της πρώτης βραδιάς, που ήταν ο Einar Ortiz.

Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Claudio Baglioni έχει για φέτος τον πήχη πολύ ψηλά, γεγονός που αποδείχθηκε. Μεγάλα ονόματα συναντάμε ανάμεσα στους πρώτους καλλιτέχνες που αποκαλύφθηκαν στη χθεσινή βραδιά και η αγωνία θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση και των υπολοίπων απόψε. Στα ονόματα έκπληξη συγκαταλέγονται αυτά των IL VOLO, Nek, Ultimo, Motta, Paola Turci και Loredana Bertè.

Συγκεκριμένα οι 11 καταξιωμένοι καλλιτέχνες που αποκαλύφθηκαν χθες μαζί με τους τίλους των υποψήφιων τραγουδιών τους είναι οι παρακάτω:

1. Paola Turci – “L’ultimo ostacolo”

2. Simone Cristicchi – “Abbi cura di me”

3. Zen Circus – “L’amore è una dittatura”

4. Anna Tatangelo – “Le nostre anime di notte”

5. Loredana Bertè – “Cosa ti aspetti da me”

6. Irama – “La ragazza col cuore di latta”

7. Ultimo – “I tuoi particolari”

8. Nek – “Mi farò trovare pronto”

9. Motta – “Dov’è l’Italia”

10. Il Volo – “Musica che resta”

11. Ghemon – “Rose viola”

12. Einar Ortiz – Ο νέος καλλιτέχνης, νικητής της πρώτης βραδιάς του Sanremo Giovani πρέπει να συμμετάσχει στο Sanremo 2019 με νέο τραγούδι.

Πώς σας φαίνονται τα πρώτα ονόματα μέχρι στιγμής; Θεωρείτε ότι έχουν εύκολο δρόμο οι Il Volo;

Εν αναμονή επομένως, της αποψινής δεύτερης και τελευταίας βραδιάς του Sanremo Giovani, για να μάθουμε και τους υπόλοιπους 12 καλλιτέχνες του Sanremo 2019 που θα γίνει το Φεβρουάριο!

[Φωτογραφία: Eurofestival News]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ