ΡΩΣΙΑ: Η Dream Team ξανά στη Μόσχα!

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός έφτασαν χτες για άλλη μία φορά στη Μόσχα. Αλλά όχι μόνοι τους!

Στη Ρώσικη πρωτεύουσα βρέθηκαν ξανά με τον φίλο και συνεργάτη τους, Philipp Kirkorov, καθώς και την Ani Lorak.  Στην παρέα προστέθηκε και ένα ακόμη μέλος o Uku Suviste, o οποίος συμμετέχει στην ομάδα της Ani Lorak στο The Voice. Επίσης, όπως είναι εδώ και λίγες μέρες γνωστό, ο Uku συμμετέχει και στο Eesti Laul 2019, με σκοπό να εκπροσωπήσει την Εσθονία στο Τελ Αβίβ.  Δείτε και το σχετικό άρθρο μας. Όλοι μαζί παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας «Granny of Easy Behaviour-2».

Στην Μόσχα όμως, εκτός από χαλάρωση, η Dream Team πήγε και για δουλειά. Σήμερα, μέσω του Instagram του Δημήτρη Κοντόπουλου,  δημοσιεύθηκε και η πρώτη φωτογραφία από studio της Μόσχας. Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος να συνεργάζεται μαζί με τον γνωστό μας Άλεξ Παναγή, ενώ στην φωτογραφία έχει επισυναφθεί και το όνομα του Philipp Kirkorov

Και ενώ η Dream Team φαίνεται ήδη να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την Eurovision 2019, όπως σας ενημερώσαμε και με παλαιότερο μας άρθρο,  το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία, δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα γνωστό. Αν και διάφορα μέσα μιλάνε για μία πιθανή επικείμενη επιστροφή  του Sergey Lazarev στο Tel Aviv (όπως το άρθρο  των Wiwibloggs), εντούτοις κάποια επίσημη ανακοίνωση ή επιβεβαίωση από την Ρωσική πλευρά δεν έχει γίνει ακόμη. Ένα άλλο όνομα το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, επίσης, είναι αυτό της Olga Buzova, το οποίο επίσης δεν επαληθεύτηκε.

Όποιος και να εκπροσωπήσει φέτος την Ρωσία, ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχει από πίσω του μία πολύ έμπειρη αλλά και ικανή ομάδα (Κοντόπουλος – Φωκάς – Kirkorov), η οποία είναι ικανή να την οδηγήσει στην κορυφή!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019 αλλά και για τη συμμετοχή της Ρωσίας στον διαγωνισμό!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ