ΙΣΠΑΝΙΑ: Με λαμπερά ονόματα το “Christmas Gala” του Ο.Τ. 2018!

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας, rtve.es, η παραγωγή του Operación Triunfo εκτός από το Gala του Μεγάλου Τελικού – που θα λάβει χώρα αύριο 19 Δεκεμβρίου 2018, ετοιμάζεται και για το ειδικό “Christmas Gala” που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2018. 

Για την ειδική βραδιά, γεμάτη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, η παραγωγή έχει ετοιμάσει σπουδαία πράγματα με καλεσμένους μεγάλα ονόματα της Ισπανικής αλλά και της Ευρωπαϊκής μουσικής βιομηχανίας.

Αρχικά, στην ειδική Χριστουγεννιάτικη εκπομπή παρόντες θα είναι και οι 16 παίκτες του 10ου κύκλου του δημοφιλούς talent show ερμηνεύοντας τους ύμνους της παραγωγής “Somos” και “Buenas Noches”, στην έναρξη και λήξη της μετάδοσης της εκπομπής αντίστοιχα!

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι η τελική πεντάδα του Ο.Τ. 2017 με εξαίρεση την Miriam η οποία λόγω συναυλιών δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο studio της Βαρκελώνης. Έτσι λοιπόν οι Amaia, Aitana, Alfed και Ana Guerra θα βρεθούν ξανά στη σκηνή που τους ανέδειξε για να τραγουδήσουν τα πρώτα τους solo singles ως επαγγελματίες πλέον καλλιτέχνες!

Εκτός από τους φιναλίστ του Ο.Τ. 2017, καλεσμένοι στο Christmas Gala του Ο.Τ. 2018 θα είναι καλλιτέχνες από την Ισπανική και Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή. Οι φιναλίστ του Ο.Τ. 2018 έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει να τραγουδήσουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια από αυτά που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα Gala. Το πιο συναρπαστικό κομμάτι βέβαια θα είναι πως τα τραγούδια αυτά θα ερμηνευτούν από τους φιναλίστ σε ντουέτα με τους πρωτότυπους ερμηνευτές των τραγουδιών τους που θα παρευρεθούν στη σκηνή του talent show.

Αναλυτικά:

Η Natalia θα ερμηνεύσει με τον Beret το “Lo Siento”, τραγούδι που είχε τραγουδήσει στο Gala 3 με τον συμπαίκτη της Damion. H Sabela θα ερμηνεύσει ξανά το “Negro Caravel” – το είχε ερμηνεύσει στο Gala 12, μόλις μία εβδομάδα πριν – αυτή τη φορά όμως μαζί με την σπουδαία Rosa Cedrón. Η Julia θα τραγουδήσει το “90 Minutos” (Gala 8) μαζί με την India Martinez ενώ η Alba Reche θα μοιραστεί τη σκηνή με την διάσημη Zaz από την Γαλλία για να τραγουδήσουν παρέα τη τεράστια επιτυχία της δεύτερης “Je veux”, τραγούδι το οποίο είχε ερμηνεύσει η παίκτρια επίσης στο Gala 8. Τέλος, ο Famous θα συνοδευθεί επί σκηνής από τον César Sampson από την Αυστρία αφού μαζί θα ερμηνεύσουν το “Nobody but you”, τη συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision 2018!

                                          

Η φιναλίστ του Ο.Τ. 2017 Aitana θα εμφανιστεί για 2η φορά στη σκηνή, αυτή τη φορά για να συνεργαστεί με τους χαρακτήρες της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας “La gran aventura de Los Lunnis y el libro mágico” (Η μεγάλη περιπέτεια των Lunnis και το μαγικό βιβλίο) Los Lunnis. Μαζί τους και η Gisela (φωνητικά στην Ισπανική συμμετοχή της Eurovision 2002, εκπρόσωπος της Ανδόρας στη Eurovision 2008) η οποία συμμετείχε και ξεκίνησε τη πορεία της στον πρώτο κύκλο του Operación Triunfo! Οι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες του Ο.Τ. συνεργάζονται στο επίσημο soundtrack της παιδικής ταινίας που θα βγει στις μεγάλες οθόνες στις 18 Ιανουαρίου 2019.

Τέλος, ακόμη μία ξεχωριστή παρουσία θα βρίσκεται στο πλατό ως επίσημη καλεσμένη. Ο λόγος για την μεγάλη κυρία του Ισπανικού τραγουδιού, η Ντίβα του Έρωτα όπως την χαρακτηρίζουν συνήθως τα Μ.Μ.Ε., Luz Casal η οποία θα ερμηνεύσει το “Miénteme al oído”. To κομμάτι κυκλοφόρησε ως το πρώτο επίσημο single του 14ου ολοκληρωμένου δίσκου της Casal με γενικό τίτλο “Que corra el aire”.

Χωρίς καμία αμφιβολία λοιπόν, με τέτοια ονόματα για καλεσμένους το rtve έχει εξασφαλίσει μία εξαιρετική εκπομπή για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που σίγουρα θα μετρήσει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης!

Μη ξεχνάτε πως αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα μεταδοθεί ζωντανά ο Μεγάλος Τελικός του Operación Triunfo με τους Natalia, Alba Reche, Julia, Sabela και Famous να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή του 10ου κύκλου του talent show.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι μαζί μας για να μάθετε όλα όσα θα γίνουν στο Gala του μεγάλου τελικού αλλά και για όλα τα νέα που αφορούν τις προετοιμασίες του “Eurovision Gala” που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2019…

Πηγή: RTVE 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ